Szerintetek gaz ez a kep egy 20 eves fiunak facebook hatterkepnek?
Figyelt kérdés
m.cdn.blog.hu/ke/kezdolokes/image/szerelmes-par.jpg2013. aug. 23. 08:53
11/16 anonim válasza:
Szerintem gáz, 20 éves FIÚ minek rak ki ilyen képet?Szerintem nagyon gáz ha egy srác túlzottan romantikus.
12/16 anonim válasza:
ha homi vagy akkor nem gáz. vagy ha azt akarod, hogy azt gondolják az vagy, akkor eléred vele a célt.
13/16 A kérdező kommentje:
Én is attól tartok, hogy egy picit búza o.O azért is kérdeztem.
Ma már ufónak nézik az embert, ha nincs facebookja, nem számít, hogy hány éves, de ha már van, nézzen ki jól! :)
Ez viszont még mindig jobb mint a WOWos, LOLos, szörnyes háttérképek, vagy a "depis vagyok" izék...
Ments isten, hogy hozzájuk hasonlítsam magam, de úgy gondolom vagyok annyira "férfi" (inkább fiú) hogy bevállaljak egy ilyen képet. De ha szerintetek túl romantikus, akkor inkább ne! -.-
Köszi a válaszokat! ;)
2013. aug. 23. 11:54
14/16 anonim válasza:
ez most borítóképnek, vagy profilképnek ? az sem mindegy
borítóképként még mindig jobbnak tartom mint a sok kigyurt izmos pasast fiúként :)
15/16 A kérdező kommentje:
Borítókép.
2013. aug. 23. 13:19
16/16 anonim válasza:
Mi az, hogy "túl romantikus"? Miért baj, hogy egy pasi romantikus, Manapság már ciki? Nem tartanám búzának, a képről pont nem arra asszociálnék, hisz férfi-nő páros. Én arra gondolnék, hogy egy jó ízlésű férfiről van szó, aki épp szerelmes, vagy keresi a szerelmet. Nem csak a dugást, hanem a szerelmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!