Mit tegyek? Szerintetek írjak neki vagy hagyjam ezt az egészet?
Szörnyen állnak hozzá a szüleid. Azt szeretnék, ha a falusi janikkal ismerkedj? Meg kellene érteniük, hogy nálatok nincs más lehetőség túl sok normális emberekkel való társalgásra - azaz nincsenek meg azok a kapcsolatok, amiket a facebook tönkretehetne.
Hány éves, hogy szüleid ennyire ellenőriznek?
Tetszik a hozzáállásod. Én is így vagyok vele, amit ma a gyerekek művelnek, az már nekem sok. (Az én osztályomban 7-ben már a lányok fele nem volt szűz, úgy öltözik mint egy utcalány, kocsmázik, drogozik, és nem egyszer voltak rajtakapva hogy az évfolyam nagymenőjének fütykösét szopogatják. 9-es vagyok.) És igaz az is, hogy nem kell egész nap a facebookon lógni, én sem szoktam.
De nincs igazuk abban, hogy tönkreteszi a kapcsolatokat. Pont hogy nagyon jó kapcsolat építő. Ez az egy ok amiért minimálisan is használom. Ott könnyű ismerkedni akár olyanokkal is akikkel való életben nem találkozhattál és feloldódnak a gátlások, felszabadultan lehet beszélgetni de közben időd is van hogy átfontold hogy mit írsz. Szóval szerintem nyugodtan jelöld be.
A szüleid nem fognak kiakadni szerintem, hiszen csak egy fiúval beszélgetnél, nem elvesztenéd a szüzességed. (Egyébként meg. Elengednének a bagós kocsmázók közé de ha egy közösségi oldalon beszélsz valakivel, na akkor már elkallódott a gyerek? Fő a logika.)
A lényeg a beszélgetésnél, hogy add önmagad, és legyél jófej. Még az is lehet, hogy lesz belőle valami! ;) Szurkolok!
Utolsó válaszolónak nagyon szépen köszönöm a választ.:)
Ez biztatóan hatott rám.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!