Miért említik a legtöbben egy lapon a Zsidókat és a Cigányokat?
Úgy tanultam, hogy a Zsidók mindig is a szorgalmukról voltak híresek ellenben a Cigányokkal. Sokak közülük eszerint a mondat szerint élnek: "Tanulj fiam! A tudást nem vehetik el tőled!" Én nem védek és nem is ítélek el senkit hiszen biztos sok dologról nem tanultam vagy hallottam egyenlőre 14 éves vagyok. Azért teszem fel ezt a kérdést mert még soha senkitől nem hallottam konkrét okot, hogy mégis mit ártottak neki a Zsidók amiért nem szereti esetleg utálj őket!
Előre is köszönöm a válaszokat! :) 14L
én sem tudom pontosan valami náluk van a pénz és ők azért rosszak meg gonoszak ha nem adnak, meg mindent ők irányítanak és ők a fejesek és mivel nem vagyunk a körükben utáljuk őket.
nekem csak izraellel van bajom hogy visszamentek oda és elvették a palesztinok területét asszem.
nem vagyok rasszista így nemtudom külön miért utálják őket.
de biztos van benne olyan dolog hogyha már utálod az egyiket akkor közösségi hatásra utálod a többi rasszt fajt is mert, miért gyűlölnél egy tőled különböző embercsoportot ha gyűlölhetsz mindenkit aki különbözik.
ere ha mázlid van ráharapnak a rasszisták és pár ultra liberális és itt jól kibeszélik egymást, és akkor talán lesz valami pontosabb rálátásod a témakörre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!