Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít, hogyha...

Titeket nem idegesít, hogyha be van dugva a fületek, és megkérdezik, hogy mit hallgatsz? Ugyanez az olvasással. Csak szerintem bunkóság?

Figyelt kérdés
Valaki buszon, iskolában, váróteremben, meg elég sok helyen mindig indíttatást érez arra, hogy kérdezősködjön, meg érdeklődjön, hiába olvasok, zenét hallgatok. Én nem szeretek ismerkedni. Most komolyan én lennék a bunkó?
2013. aug. 19. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg amikor alszok, és megkérdezik, hogy "-hé, alszol??"
2013. aug. 19. 21:38
 12/15 anonim válasza:
Hát szerintem bunkóság, hogy pl. hallgatod a zenét, és mégis leállnak veled dumálni... Én is mindig zenét hallgatok, ha egyedül megyek valahova, és olyankor nem igazán vágyom arra, hogy valaki dumálgasson velem... :D
2013. aug. 19. 23:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Engem általában az idegesít, amikor füvet nyírok, és közben zenét hallgatok, aztán valaki odajön és látom, hogy akar mondani valamit. Kiveszem a füldugót, leállítom a fűnyírót, és akkor benyög valami teljesen fölösleges dolgot: pl: "jól viszi a füvet", vagy "előttem is lenyírhatnád" vagy "arrafelé is nyírd le", stb. Ugyanez más élethelyzetekben is.

Tehát idegesít, ha úgy zavarnak meg, hogy a mondanivalójuk tartalma egy nagy nulla.

De ha pl valaki odajön megkérdezni, hogy merre van a vasútállomás, vagy akármi, vagy jön egy ismerős akivel tudok beszélgetni, akkor örömmel válaszolgatok.

De a semmitmondó kommunikáció nagyon fel tud idegesíteni.

2013. aug. 20. 00:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem bunkó vagy, igen.

Nyílván felkeltetted a kérdezősködő figyelmét valamivel, és szívesen megismerne téged.

Nincs a homlokodra írva, hogy "Ne gyere ide!".

Ha emberek közé mész, számíts rá, hogy hozzád szólnak.

2013. aug. 20. 10:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Nálam is ez van. A válaszaim kb. mint a 6. válaszolónak. Szeretek zenét hallgatni, de ismerkedni is. Ha úgy döntök, hogy most csak "magamban" akarok lenni pl. buszon, boltban, akkor nem is veszem fel a szemkontaktust senkivel. Ki lehet fejezni testbeszéddel, hogy most hagyjon mindenki békén.

A könyvvel úgy vagyok, hogy olyanokat olvasok, ami az emberek 99%-át nem érdekli. Azért nem szeretem, ha megkérdezik, hátha ez alapján nem gondol majd érdekesnek az illető, esetleg pont hogy taszítónak.

2013. aug. 21. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!