A boldogság mindenkinek jár?
Na, épp ezért. Amiért soha nem voltál boldog, épp most kéne annak lenned. Komolyan segíteni akarok. Én gyűlölöm ha valaki nem boldog, akár ismerem, akár nem. Talán azért mert régen én is sokszor szomorkodtam. És ahányszor meglátok valahol - legyen az iskola, utca, buli - egy síró embert, késztetést érzek rá, hogy odamenjek és segítsek neki. Szóval addig nem foglak békén hagyni, amíg le nem írod nekem privátban (legyen az kisregény), hogy mi bánt és mi a baj. Kezdheted születésedtől is.
19 éves lány vagyok, nem tudom ez befolyásol-e valamit :D Tessék írni!
mért kéne annak lennem? semmi okom nincs arra hogy boldog legyek...
de nem befolyásol semmit hogy 19/L vagy de írni nem írok senkinek hisz nem azt kértem hogy boldogítson valaki..
nektek mindenki reménytelen... csak tudod valakinek kurv* sz@r élete van és boldogtalan az nem holmi kioktatásra kíváncsi...
attól mert neked olyan jó életed van nem kéne még jobban elb*szni másokét...
amúgy se arra voltam kíváncsi hogy én milyen reménytelen vagyok meg hogy mit b*szok el hanem a kérdésre a választ...
de ti inkább avval vagytok hogy hogy én milyen vagyok meg nekem kéne változtatnom stb...
csak azt nem nézitek hogy hogy tudna változtatni ha úgyse jó??????
sehogy se volt jó életem bárhogy viselkedtem bárhogy tettem...
de persze nektek még a kioktatást kell osztanotok...
nagyon szépen köszönöm...
Nyugi! Először válaszoltam a kérdésedre. De ha kell válaszolok megint.
-A boldogság mindenkinek jár?
-Igen, a boldogság mindenkinek jár, csak nem mindenki tud élni vele. De ha valaki nem tud élni vele, azért ne mást hibáztasson, hanem saját magát. Mert a boldogságot csak is TE MAGAD teremtheted meg. Nem várhatod mástól.
Aztán kezdtem el veled foglalkozni. Lehet nem kértél segítséget. De én szívesen segítenék neked. Még most is. Nem boldoggá akarlak tenni, hanem meg akarom mutatni, hogy tudod magadat boldoggá tenni. Mert, ahogy mondtam, CSAK IS RAJTAD MÚLIK, HOGY BOLDOG VAGY VAGY SEM.
-Valaki megkapja, valaki nem?
-Igen, valaki megkapja, mert meg akarja ezért tesz is (eldönti a fejében, hogy én már pedig boldog leszek, a körülmények és rosszak ellenére is amik körülöttem vannak, és az is lesz)
-Mindenkinek idő kell hozzá?
-Szép is lenne ha mindenki csak idős korában lenne boldog.Szóval nem.
Egyébként meg , honnan veszed, hogy nekem olyan jó életem van? Meg, hogy én miket éltem át? Szerinted miért beszélek úgy, ahogy? Az tud igazán örülni a jónak, aki átélte a rosszat. Hidd el, én is sokat szenvedtem.
Szóval még mindig tartom magam ahhoz, hogy írd le pontosan mi a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!