Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek jár a boldogság? Mindenki talál párt magának?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 16:38
1/21 anonim válasza:
Nekem már másfél éve nincs barátnőm, akkor is valami 3 napig volt, szóval nem könnyű az élet! 21/F
2/21 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de nem.
3/21 anonim válasza:
Biztosan mindenkinek lesz olyan akivel kölcsönösen szeretik majd egymást, olyan nincs hogy ha Valaki akarja, akkor nem talál párt. Az aki nem is keres, és nem is szeretne, nem kezdeményez az egyedül maradhat:/
4/21 anonim válasza:
Mindenkinek járNA! De az élet nem nyakig tejföl. Ez van..
5/21 anonim válasza:
Szüleim vannak egyedül nekem, párom, vagy őszinte barátaim sosem voltak. Szerintem ezt érdemlem, vagy nem tudom. F
6/21 anonim válasza:
Nekem még nem volt barátnőm, és valószínűleg nem is lesz.
20/F
8/21 anonim válasza:
Nálunk ezt úgy mondják:Mindenki mindenkivel!!!!:-)
9/21 anonim válasza:
járna a boldogság, viszont az élet nem ilyen, szóval nem biztos, hogy talál N
10/21 anonim válasza:
Dehogy jár. Csak annak, aki megszerzi magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!