Szóba hoznád a párodnak, ha véletlenül megtalálnál róla 10 évvel ezelőtti orvosi papírokat, miszerint akkor öngyilkossági kísérletet tett?
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 18:23
11/15 anonim válasza:
Nem, de lelépnék. Nem bírom az öngyilkosságra hajlamos embereket.
12/15 anonim válasza:
Mennyien a szőnyeg alé söpörnék a problémát, vagy elmenekülnének... Persze mindenki magából indul ki. Ha a megtalálót ez aggasztja, zavarja, problémásnak érzi, akkor azt igenis szóba kell hozni, és tisztázni. Ha pedig nem zárta le magában az illető, akkor meg annál is inkább, vagy az illető gondoskodjon arról, hogy semmilyen nyoma ne maradjon ennek, mármint ilyen papírok.
14/15 anonim válasza:
#"lelépnék" # LOL
- ja hogy eldobnál miatta egy kapcsolatot... akkor nem is szereted azt az embert igazán. MIT mi a fenét változik egy ember a szemedben mert megpróbálta... undorítóak az ilyen emberek.
15/15 anonim válasza:
Én a "gyere megbeszéljük a dolgot" beállítottságú vagyok. Én valószínű szóba hoznám. Mikor valami bántja Őt vagy látom rajta valami baja van, akkor mindig megkérdezem, h mi a baja, ha nem akar akkor beszélni róla, megölelgetem, aztán úgyis mondja magától, ez esetben is így tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!