Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan nyugtassam le magam?

Hogyan nyugtassam le magam?

Figyelt kérdés

Tegnap nagyon osszevesztem a baratommal, csalodott vagyok, es iszonyatosan merges. Amugy is könnyen felhuzom magam, de most tegnap 6ota hergelem magam, nem tudom aludni, ugy ver a szivem, hogy majd kiugrik. Hiaba nezek filmet, barmit csinalhatok, nem hat. Hallgattam nyugtato zenet, hallgattam valami durvat, nem jobb. Csapkodni tudnek, uvolteni, de csak fekszem nyugodtan, mert nem akarok masoknak magyarazkodni.

Este elmegyek futni, de meg nagyon meleg van hozza.

Tudom, hogy gyerekesen hangzik, de mar megorulok. Altalaban tudom kezelni a duhrohamaimat, de ez most mas.

2013. aug. 17. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Írd ki magadból..nyiss meg egy üres jegyzettömb vagy word fájlt és írásban olvass be neki alaposan. Utána törölheted, de legalább addig is kiadod magadból.
2013. aug. 17. 14:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, kiprobaltam, de nem hatott sajnos..
2013. aug. 17. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Vágjál fát.
2013. aug. 18. 03:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Eskuszom, hogy kiprobalnam, annak ellenere, hogy valoszinuleg levagnam valamimet, de sajnos panel negyediken keves a vaghato fa:)
2013. aug. 18. 03:37
 5/6 anonim ***** válasza:

A favágásnak az a titka, hogy a fát kell felszeletelni, nem valamelyik testrészed. Amennyiben ezt az apró, ámde fontos szabályt szem előtt tartod, nem fogsz megsérülni. :)

Az már mindjárt aggasztóbb, hogy a 4. emeleten erre kevés esély van.

2013. aug. 18. 04:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Ismerem a favagas szabalyait, de sajnos hiaba probalom betartani, en egy kenokessel is kepes vagyok magamnak serulest okozni. Szoval lehet szerencse, hogy panelban lakom:)
2013. aug. 18. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!