Hogy kedveljem meg azt a nőt, aki tetszett a páromnak?
Még jóval előttem tetszett neki,nem volt köztük semmi,férjes kisgyerekes nő,párom nem is próbálkozott,elvei vannak.
Most együtt fogunk dolgozni,de már a gondolat se tetszik.
Pedig normális nőnek tűnik,beszéltünk pár percet.
Nem féltékeny vagyok,nem tudom mi ez.
Hogy lehet magamraerőltetni,hogy márpediglen jóban leszünk?
Semmi okod a féltékenységre, nyugodj meg. A párod tudott már akkor is uralkodni magán, mikor még az asszony volt férjes, családos, és te még nem voltál neki. Most, hogy már te is vagy neki, kétszeresen is távol marad a nőtől. Normális emberi kapcsolat pedig nem jelent semmi többet, csak azt, hogy normálisan fognak kommunikálni egymással. Mint a felnőttek.
Hogy kezel a hölgyet? Hát légy vele jóban. Bizonyára egy kedves, rendes nő, ha a párodnak megtetszett, és te vagy a bizonyíték rá, hogy a párodnak jó izlése van. Bizonyára van, amiben hasonló hozzád. Ha nem lenne a bogár a füledben, biztos, hogy jó barátok lehetnétek. Felejtsd el a múltat, és örülj, hogy a párod téged, és csakis téged választott.
Tudom,hogy páromnak nem kell rajtam kívül más,a nő is boldog házasságban él,ezért nem értem magam sem,sosem volt baj a magabiztossággal,az önértékeléssel.
első: talán azért,mert napi 8-9 órát össze leszünk zárva,hosszú távon rossz légkörben nem jó dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!