Mit csináltok, ha hirtelen beállít egy vendég, de nem akarod beengedni?
1. Nagy kupit nem tartok, minden nap a nagyját öszepakolom.
2. Ha valaki jön, és hoz valamit, akkor kimegyek az ajtóba, átveszem, megköszönöm és bemegyek.
"nem számoltok azzal, hogy be akar jönni, és mondjuk nagy kupi van?"
Szégyenkezve habogok valamit arról, hogy ne vegye rossznéven a kupit, de az elmúlt napokban ez+az vitte el az időmet, pont ma akartam nekilátni a nagytakarításnak xd A továbbiakban nem zavartatom magam, normálisan vendégül láton, esetleg gyorsan tűrhetővé teszem az egyik helységet és ott ültetem le. Miután elment, zavaromban tényleg kitakarítok :D
Ha vendég, akkor nyilván ismered, és volt már nálad, és tudja, hogy nem a kupi a normál helyzet.
Én beengedném, és elviccelném a kupit.
Mindenkinél előfordulhat alkalmasint egy kis kupi.
Azonnal sürgős dolgom lenne és elmennék valahová. Így nem kell beengednem.
Kicsit furcsa, hogy többes számban kezded a mondatot, de egyesben fejezed be.
+1 a 6-osnak!
Nagyjából így megy nálunk is.
Szoktunk takarítani, szeretjük a rendet, de túl nagy a ház és az udvar, hogy mindig vendégfogadós rend legyen benne... Főleg ha van egy-két háziállat is...
Egyébként jó elüldöző duma lenne, hogy bocs nem érek most rá, mert szaladok a vonatra és van 10 percem elkészülni és még hajat se mostam... Csak ha nem ez a valóság, akkor kapunyitás után a váratlan vendég láttán ezt nem tudnám jól eljátszani sajnos, úgyhogy marad a beengedés, és hogy szorri, de csomó dolgom van, így kupi van...
Olyan már volt, hogy valóban rohantam valahová, de azt nem kellett eljátszanom, meghallgatni nem volt időm a jövevényt, úgy mentem ki, hogy jajj elkések, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!