Nektek nincs elegetek abból, hogy állandóan ilyen undorító kánikula van?
Pár éve sokkal normálisabb volt az idő. Simán megvoltam ventilátor nélkül, nem ment egész nap, 0-24-ig. Volt olyan nyár, amikor nem is volt ventilátorom. Most meg a ventilátor az életető elem. Mi lesz így velünk? Ezentúl minden nyár ilyen rossz lesz? Sose lesz már normális nyári időjárás, ami 28 fok és nem 33, meg 35? Szerintetek így el fogunk sivatagosodni?
Hát de én a tavaly nyárhoz viszonyítok, úgy nagyon jó tavasz volt. Én úgy éreztem, volt tavasz. És már a nyár is kezd szerintem egyre jobb lenni, mert tavaly egész nyáron 40 fok volt és tavasszal volt 26, idén meg tavasszal ilyen 20 fokok voltak, nyáron meg 30 körül. Igaz, ez az utóbbi pár hét elég rossz, de nem olyan borzalmas, mint a tavaly nyár...az minden rosszat alulmúlt. Szerintem a következő nyár még jobb lesz. Régen is voltak ilyen aszályos időszakok és régen is azt hitték, hogy itt a világvége, de nem lett semmi baj, szerintem most sem lesz, vissza fog állni a régi időjárás. Annyira nem gyenge azért ez a szerencsétlen Föld...
Utolsó: Azok a ventilátormentes szép idők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!