Kb.1 éve találtunk a padláson régi leveleket. Mihez kezdhetünk vele?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy vannak ilyen gyűjtők, akiknek pénzért el lehet adni, vagy ilyesmi?
Most pontosan nem tudom, de azt hiszem 5-nél több van 1942-1945-ig mindenféle dátummal.
Egy szerelmes pár írogatta ezeket, elég érdekes dolgok is vannak benne. Az egyiknek a borítékja is megvan, az az egy egy kórházba ment, mert a férfi katona volt.
Valakit érdekel, vagy tud valami helyet, ahol lehetne értékesíteni? (Bocsánat, hogy rossz témakörben tettem fel)
2013. aug. 11. 13:30
11/31 A kérdező kommentje:
Most mindenki olvas, vagy nem érdekel senkit, érdekesebbre vártatok? :D
2013. aug. 11. 14:46
12/31 A kérdező kommentje:
Aha, nem érdekel senkit, oké :( :)
2013. aug. 11. 14:50
14/31 A kérdező kommentje:
Akkor jó :)
2013. aug. 11. 15:11
16/31 anonim válasza:
Ez de tök jó már!:D Én am kiskunhalasi vagyok és Jánoshalma is itt van a közelben. :D Hát akkor még tudták mi az igazi szerelem...
17/31 anonim válasza:
Nagyon érdekes! Mennyivel választékosabban fogalmaztak az emberek, mint manapság.
19/31 anonim válasza:
Bár én találnék ilyeneket. Vagy egy napló talán még jobb lenne. Ha még van bemásolod? Ez nagyon érdekes. Gyulavári..... gyermekkorom minden nyarát ott töltöttem a nagymamámnál, és nagyos helyes kis falu. És bár ezek a levelek jóval az előtti történésekről szólnak,sajnálom, hogy akkor szétlövöldözték a románok ezek szerint.
20/31 anonim válasza:
Nem tudom lehet-e őket értékesíteni, valaki biztos, hogy fizetne értük. :) Nagyon érdekesek, köszi, hogy leírtad. Én sosem találtam ilyen leveleket sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!