Ismer valaki közületek hírességeket?
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 23:13
1/8 anonim válasza:
Nekem a magyar kosárválogatott Trepák Zoltán 3 évig szomszédom volt :-)
2/8 anonim válasza:
A volt osztálytársam röplabdaválogatott... nem tudom, hogy híresnek számít-e, azért mégse az a népszerű sport ez :)
3/8 anonim válasza:
Annus Adrián kalapácsvetőt.. régebben itt lakott a kis városunkban, de már nem tudom merre jár.
4/8 anonim válasza:
Prince Naseem Hamedet ismerem, az étterembe jár ahol dolgozom (London), szoktunk beszélgetni, viccelődni és mindig az asztalához kér amikor bejön hozzánk.
5/8 anonim válasza:
A ferjem munkajabol adodoan eleg sok ismert emberrel talalkozom. Ilyenkor elbeszelgetunk, mint ket normalis ember. Altalaban a gyerekek es az allatok a tema, mivel rolunk koztudott, hogy elunk-halunk a tacskokert. Ezen felul a masodik gyermekunket varjuk.
En minden embert egyforman kezelek, fuggetlen attol, hogy tv-ben szerepel vagy olimpikon.
Ha normalis es nem a fellegekbeb jar, annak borzasztoan orulok :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek is tőlem. Ha még valaki ismer hírességet akkor írhat.
2013. aug. 7. 18:29
7/8 ameoland válasza:
Hát..ma már alig ismerős ez a név. A 30 fölötti generációnak mondd valamit az,hogy Dévai Nagy Kamilla. Ha rákeresel, szerintem találsz róla leírást is.
Meg a Kossuth-díjas Huzella Pétert ismerem. Mindketten zene tanáraim.
8/8 anonim válasza:
Munkamnak koszonhetoen rengeteggel talalkoztam, sokat ismerek, joba vagyok veluk es van akivel baratok is lettunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!