Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt közületek, aki heccből...

Volt közületek, aki heccből rágyújtott a buszon, vagy láttatok ilyen esetet?

Figyelt kérdés
Mi történt akkor pontosan, ki, hogyan reagált rá (sofőr, utas)?

2013. aug. 6. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Cigányasszony simán rányomott a 194-es pesti buszon :D semmi sem történt, pár megálló után leszállt. Az utasok meg úgy röhögtek, vagyis amíg le nem szállt ki hogy próbálta visszatartani a nevetést, aztán már szabadon :)
2013. aug. 6. 16:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Az még hagyján :D

Én is Budapesti vagyok (IV. kerület)

Igaz, más eset is történt, amikor hazajöttem a Káposztásmegyeri gyors 20-assal, szintén egy cigány (de igen kövér) asszony, aki a Városligeti fasortól egészen a Berda József utcáig utazott, volt, hogy 4x is vígan eregette a "skót dudát", vagy ha jobban akarod érteni, a "szélkakast" XD

De volt olyan bűz, hogy az már elviselhetetlen :S

2013. aug. 6. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Én a 20-as buszon láttam, hogy felszállt 2 kisebbségi dohányozva. Egy alacsony, de kisportolt testű srác rájuk szólt, hogy vagy szálljanak le, vagy oltsák el a cigit. Ők erre felkapták a vizet, először neki akartak menni, de csak kakaskodtak azt hitték a srác beijed tőlük. Hát nem, sőt egyre határozottabb lett, tényleg látszott a testén, hogy ez nem egy nyámnyila, ha ez odacsap, akkor csontot tör. Aztán vinnyogni kezdtek, hogy azé' me' cigány vagyok??? Mondta a srác, hogy nem, azért mert cigiznek. Addigra a többi utas is felbátorodott, beszólongattak. Úgyhogy leszállt a két bagós.

Én egy fiatal srácot küldtem el hangosan a halál retkes izéjére, eldobta a cigit.

Meg egy szipust üldöztem le a villamosról, neki azt hittem neki megyek, egy rossz pillanatomban kapott el, majdnem megvertem.

2013. aug. 6. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!