Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol az igazság?

Kavics3 kérdése:

Hol az igazság?

Figyelt kérdés

Nem vagyok biztos hogy jó kategóriában vagyok de ezt láttam a legjobbnak.

15 éves vagyok.Van pár barátom akik így járnak esténként ilyen bárokba meg minden mikor ők is velem egykorúak.Elmennek Nosztalgia estekre is.Isznak meg minden,esetleg dohányoznak,csajoznak,pasiznak, jól érzik magukat.Engem a szüleim nem engednek(még,mert azt várják hogy idősebb legyek és majd akkor,ez meg is érthető mert normális családból származom,azok a szülők a furcsák akik már most engedik e gyermeket ilyen helyre).Én is néha elmegyek egy-két barátommal a cukrászdába vagy pizzázni,de nappal nem mind a többiek hogy éjjel mennek.Nem tudom hol az igazság:én is szeretem jól érezni magam mint mások de normális körülmények között(füst meg részegek kíméljenek).

Akkor én is kövessem a példájukat vagy még várjak csajozással meg a bulikkal?

2013. aug. 3. 11:08
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Tudod falun lakom mindenki ismer mindenki és úgy megy hogy ez a gyerek öcsém komájának a testvérének a barátja és beengedem engem csak a pénz érdekel mert egy mohó disznó vagyok nem érdekel senki!

Sajnos :)

2013. aug. 31. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!