Ti mit tennétek a helyemben?
Kiállnátok magatokért, de azzal megutálnának ( pontosabban még jobban, mert eddig se voltam velük jóban) vagy megteszitek amit kérnek, de azt szinte gyomorgörcsben, mert annyira nem akarjátok?
Gondolom sokan voltatok már hasonló helyzetben. Remélem jól fogalmaztam.
Konkrétan nem akarom leírni, de nem törvénytelendolog és magamat se aláznám meg.
Ha megteszem abból ők nem nyernek semmit, inkább csak örülnek, hogy én nem érzem jól magam, de ezt nyíltan nem mondják ki.
Csak kis dologról van szó, de én nagyon nem akarom. Szerintem ki kéne állnom magamért, mert aza fontos, hogy nekem mi a jó.
Köszönöm a válaszokat:)
Szerintem ne akarj annak megfelelni, aki annak örülne, ha te rosszul érzed magad.
Bár jó lenne tudni miről van szó, szerintem nyugodtan leírhatod, ez egy anonim oldal.
Köszönöm a válaszokat! :)
Igazatok van..
És az utolsónak: nekem sajnos nem igazán van a bátorságom, de szerintem jól csinálod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!