Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Előfordult már veletek hogy...

Előfordult már veletek hogy rosszul adtak vissza?

Figyelt kérdés

Mekkora összegről volt szó?Rögtön észrevettétek,vagy csak később?

Velem ez ma történt.És én nem vettem észre,csak később.És anya haragszik rám..

Csak ez sajnos nem 200 Ft :(

2013. júl. 25. 21:47
 1/8 The Other ***** válasza:
100%
Többször is, legutóbb tegnap (pont 200 Ft :)). Rögtön észreveszem, mert ki szoktam számolni, hogy nagyjából mennyi várható vissza.
2013. júl. 25. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem az utóbbi időben elég sokszor előfordult. Volt olyan, amikor a boltban akciós árukat vettem és az akciós árak helyett az eredeti címkét húzta le, ami csak úgy 1000 forinttal jelentett többet. Észrevettem és szóltam. Szerintem át akartak verni. Még volt egy pár ilyen, de mindig odafigyelek, hogy ne tudjanak lehúzni pénzzel. De a legjobban egy mekis csajjal gyűlt meg a bajom, akitől fagyit vettem és 200-al kevesebbet adott. Akkor észbe kaptam és visszamentem reklamálni, láttam, hogy pirul. De utólag rájöttem, hogy a fagyi árával viszont sikerült átvernie, mert 100-al többet mondott rá, mint ami. Bekaphatja.
2013. júl. 25. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Téged mennyivel vertek át?
2013. júl. 25. 23:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát,10.000

Itt viszont,tanárról van szó akihez rég járok,nem fordult még elő ilyen.

Szerintem nem figyelt oda ma eléggé,én meg ..hát megint csak nem figyeltem,mert már máson járt kicsit a fejem (egy másik órámon,ami épp ez után volt.)

2013. júl. 25. 23:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem, de simán megeshetne, mert sosem számolom meg a pénz egyből... rossz szokás.
2013. júl. 25. 23:19
 6/8 Justicar ***** válasza:
51%
Igen. Egyszer 2e forintból akartam venni 2 hamburgert, és 2 hotdogot (ez lett volna 1900ft). Nem tudom mit számolhatott el a csaj, de visszakaptam 1900 forintot. :'D
2013. júl. 26. 01:43
 7/8 anonim ***** válasza:
De buta vagy, hát menj el hozzá, vagy hívd fel és mondd el, hogy mi történt! Az ember általában tudja, hogy mennyi pénz kellene hogy legyen nála, nem kizárt, hogy már ő is észrevette, hogy van nála egy plusz tízezres, csak fogalma sincsen, hogyan...
2013. júl. 26. 01:54
 8/8 anonim ***** válasza:
40%

Igen. A hentesnél 20k ft-al fizettem, elvitte, visszahozta a kaját, odaadta, visszanyújtotta a 20 ezrest, én pedig elsétáltam. Mikor visszaértem a szállodába, akkor jutott eszembe mi is történt. Kb. 15k ft értékben vásároltam egy nagy sütögetésre, 15-20 emberre való sütnivalót vettem.

Nem vittem vissza a pénzt, elsütöttem a CBA-ban is, vettem belőle egy csomó piát.

Ha ott élek, valószínűleg visszaviszem, de másnap már indultunk is vissza Pestre, úgyhogy...

Mellesleg Balaton krv@ drága, úgyhogy nem hiszem hogy miattam megy csődbe.

2013. júl. 26. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!