Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti sem tudtok aludni?

Ti sem tudtok aludni?

Figyelt kérdés

Órák óta forgolódom, még egy ásításig se jutottam. Elképesztően megutáltam a Holdat...

Valaki még fent van rajtam kívül? :D Esetleg van valami tippetek, hogy hogyan tudnék elálmosodni?

15/L

2013. júl. 23. 02:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

ismerős érzés.szétunom az agyam,nagyon idegesítő,pedig már aludnék.utána meg délig fekszek :D

am ha leülsz gépezni,biztos h nem fogsz hamarabb durmolni ;)

2013. júl. 23. 02:58
 2/13 anonim ***** válasza:
hát szerintem csinálj valamit ami lefáraszt fizikailag vagy szellemileg fáraszd magad valamennyire utána könnyen elalszol
2013. júl. 23. 02:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Én úgy aludtam tegnap este, mint akit fejbevertek, de sokszor teliholdkor én is álmatlanul forgolódom egész éjszaka, másnap bepótolom, ma jól fogsz aludni, feküdj le korán.
2013. júl. 23. 07:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Az általában működik, hogy ha nem tud az ember aludni, akkor álljon neki könyvet olvasni, míg nem érzi, hogy fárad. Nekem ezt mondták. De mivel általában azért nem tudok aludni, mert hülye öcsém állandóan csapkodja az ajtót, meg cirkál fel-alá a házban, ez erre nem gyógyír... :) Meg amúgy is lusta lennék rá.
2013. júl. 23. 08:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Én is igy vagyok,1 hónapja nem dolgozom,itthon vagyok,ki voltam idegileg,az elején nem győztem kipihenni magam,12 órákat aludtam,ami sose volt jellenző. Most sem az már sajnos,6-7 órától nem alszok többet,csak az a baj,h hosszászoktam a késői keléshez és 3-4 óráig csak forgolódok,akk már attól is gondolom,h felhergelem magam,h nem tudok aludni. Most 3 napja próbálom azt,h visszaálljak a rendes alvásra,felkelek 7kor reggel,legalábbis az ébresztő jelez,aztán muszáj benyomnom 1-2 szundit még,de a ma éjszakát már átaludtam sikeresen:)
2013. júl. 23. 08:45
 6/13 Dalmuskahh Hercegnőő válasza:
Dehogynem. egy szem nyugtató és alszol mint a bunda.
2013. júl. 23. 09:04
 7/13 anonim ***** válasza:

Gyógyszert szedni sosem normális!!! Nyugtatón élni SEM normális!

Szerintem az a baj, hogy vas lustálkodsz egész nap, és nem fáradsz el, vagy későn kelsz/sokat alszol. Sportolj valamit, járj el, vagy foglald el magad legalább. Máris jobb lesz az éjszaka.

2013. júl. 23. 09:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Kb. május óta ez van. 4-5 napon át maximum 8 órát alszok, aztán egyszer csak beájulok, alszok 10-12 órát, és az egész kezdődik elölről...
2013. júl. 23. 14:03
 9/13 anonim válasza:

Ki kell verni.

vagy ha lány vagy akkor mást

2013. júl. 23. 14:46
 10/13 anonim ***** válasza:
De gusztustalan vagy te bazzeg. :D
2013. júl. 23. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!