Tönkremehet úgy a fülesem, hogy el alvásnál használom? És ti el tudtok aludni így? Van ennek bármilyen következménye?
Ha sikerül úgy elaludni, hogy bent van a füles, és bent is marad sokáig, az igencsak kedvező táptalajt jelent a fülben élő baktériumoknak, azaz ilyen szokás esetén gyakrabban kell fület mosni.
A fülbacik mindenkinél ott vannak. Fontos, hogy ne szaporodjanak el túságosan, de kiírtani sem szabad őket. Ezért ne moss fület fertőtlenítővel naponta :)
A hangerőt lődd be optimálisan, azaz ne legyen hangosabb a szükségesnél, mert az nem hagyna elaludni.
Nem az a kár hogy az a vacak tönkre megy hanem az hogy a füleden van amikor elalszol!! Az alvás azért van, hogy mind az, amit átélsz egész-nap, annak a tartalma gondolatilag és képi, érzelmi feszültségképpen, mint memória fel legyen dolgozva az agysejtekben!!
Lehet használni elalvás előtt lazításképp, de aztán le kell tenni!
ráfekszel, rángatod, stb... tehát hamarabb tönkre mehet.
ha vigyázni szeretnél a jó fülesedre, akkor szerintem vegyél egy olcsó vackot erre a célra, azért nem kár. ráadásul a minőség miatt sem kell különösebben aggódnod, mert ha halkan hallgatod, akkor az sem fog torzítani és reggelre se süketülsz meg.
én próbáltam már így elaludni, de sose jött be. mindig a zenére figyeltem és ébren tartott. másrészt én a saját szívdobogásomat is hangosnak találom, mikor elalvásról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!