Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt valaki, aki egyértelmű...

Van itt valaki, aki egyértelműen tudja, igaznak gondolja, hogy nagy változások előtt állunk?

Figyelt kérdés
Direkt nem az ezotériához írtam, mert nem értek egyet mindennel, ami ebbe a fogalomba tartozik. Részleteket nem írok, mert ha valaki érti, akkor ennyiből is érti. Ti találtatok már olyan barátot, akivel erről tudtok beszélgetni érdemben? Hol ismertétek meg?
2013. júl. 19. 10:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes, hogy a második válaszoló volt legközelebb ahhoz, amire gondolok, de lepontozták. Milyen lehet ma az arány? Nevezhetjük érdeklődők:nem érdeklődők arányának, de máshogy is.
2013. júl. 19. 11:15
 12/22 anonim ***** válasza:

@WRXSTI - Nem mindenkit az önzőség hajt.

Én például azt hiszem jobban örülnék, ha leélném az életem és a végén azt mondhatnám, hogy nem történt semmi drasztikus, mintsem hogy fordítva legyen. Nekem nem kellenek radikális változások ahhoz, hogy eseménydús legyen az életem, úgyhogy semmiképp sem mondhatom azt, hogy kiváltképp várok bármiféle fordulatot is.

2013. júl. 19. 11:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok, és köszönöm, Kérdező, hogy mellém álltál.

Én sem igazán értem, miért pontoztak le. Engedj meg, kérlek, egy OFF-ot.

A pontozás arra való, hogy a választ hasznosnak/nem hasznosnak minősítjük. Hasznos az a válasz, ami a kérdésre választ ad. Ez persze lehet egy személyes nézőpont. De itt a pontozás lassan "egyetértek/nem értek egyet" alapon működik, ami miatt azt látom, hogy az emberek nem képesek tolerálni, hogy más nézőpont is van a világon... Na de ez nem ide tartozik, csak kikívánkozott... Még egyszer elnézést!

2013. júl. 19. 11:25
 14/22 A kérdező kommentje:

Így van ahogy mondod. Vélemények. Mi más is lehetne? Mi másért kérdezünk, mint hogy más véleményét is szeretnénk hallani? A pontozást nagyban befolyásolja a jel, amit használ ez az oldal, mert az azt jelenti máshol, hogy tetszik, illetve nem tetszik. Ehelyett már jobb lenne a + és a - jel, de az ember akkor is ilyen marad, így akkor se azt fogja nézni, hogy válasz volt-e a kérdésre. Nem baj.

Örülök, te megtaláltad a baráti társaságot, akikkel tudsz beszélgetni a gondolataidról anélkül, hogy elfordulnának tőled. Sajnos én rendre olyanokba botlok, akiknek a mélyebb témák már kényelmetlenek. Volt egy-két személy az életemben, akivel egy ideig jókat lehetett beszélgetni erről, de őket csak addig érdekelték ezek a beszélgetések, amíg bajban voltak, vagy rossz passzban. Az egyik ilyen "barátnőm" konkrétan közölte, hogy neki most már jó az élete, keressek mást, aki így gondolkozik. Hozzáteszem, hogy amire ezt írta, egy átlagos hétköznapi téma volt és nem a "nehezen emészthető".

2013. júl. 19. 11:36
 15/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez sajnos sok személlyel így van. Amikor valaki elkezd jól élni, akkor megfeledkezik a gondokról és már nem is érdekli a mélyebb témákon való elmélkedés. Bár ehhez nem is szükséges jól élni, van aki egyszerű életvitelt képvisel és mégis inkább a hétköznapi dolgaiba temetkezik ahelyett, hogy elvontabb kérdéseken gondolkozzon.
2013. júl. 19. 11:49
 16/22 A kérdező kommentje:
Igen, ez tény. Az illető egyébként nem szimplán azért foglalkozott ilyen témákkal, mert éppen padlón volt, hanem igazán érdekelte, könyveket cseréltünk, jókat beszélgettünk. Miután elmondása szerint már jó lett az élete, azt is tagadta, hogy valaha érdekelte a téma. Ezután én is csak hétköznapi dologgal jöttem, erre is gyakorlatilag elküldött melegebb éghajlatra, de ez már nem is ide tartozik és ez már a gyenge jelleméről szól. No de akkor van itt valaki, aki érti mire gondolok, ha azt mondom, hogy nagy változások folynak és lesz egy kardinális változás hamarosan? Nem világégés, világvége és népirtás. Egy jól szervezett, kivitelezett minőségi változásra gondolok.
2013. júl. 19. 12:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Tudati váltásra van szükség, mind több embertől. A többségi tudat határozza meg a globális körülményeket.
2013. júl. 19. 18:29
 18/22 A kérdező kommentje:
Szia utolsó, neked ilyen spirituális tapasztalatod van? Már amennyire rám/ránk tartozik.
2013. júl. 19. 22:42
 19/22 A kérdező kommentje:
Bocs, "ilyen" helyett a "milyen" szót akartam írni.
2013. júl. 19. 22:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Csak magunkhoz kell térnünk (szó szerint visszaváltozni azzá, akinek születtünk, csak később beolvadtunk a meglevő, fura társaságba, a körülményeinkbe, az aktuális rendbe). Sokfelé sokféleképpen újra és újra megfogalmazzák ezt. Ennyi a tudati váltás, elég a legkisebb fajta megvilágosodás is, amikor az ember tényleg magára talál és nem haragszik tovább senkire és semmire, kíváncsi és érdeklődő lesz (újra, mert csak folytatja, ahol párévesen abbahagyta), és folytatja útját végre, nem csak tölti az időt leginkább azzal, hogy a fennmaradásáért küzd, és elfelejt teremteni, jobbá tenni, szeretettel ténykedni, bölcsnek lenni, és még egyszerűen csak időzni és semmivel se törődni is elfelejt: állandó a cselekvéskényszer, de szinte mindegy mit csinál, csak ne legyen ijesztő... Küszöbön a változás, tényleg eleget feszült a húr. Tökfejek vagyunk, egyszer észre kell vennünk magunkat.
2013. júl. 20. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!