Szerintetek ki alakítsa Christian Grey-t? Szerintem egyértelműen Matt Bomer! Valaki. tud valamit a szereplőkről?
#2 Igen én is hallottam hogy meleg (a 8. csapás a világra), de Barney is meleg mégis jól alakítja a szívtiprót.
Paul Walker pedig kár hogy szőke meg kissé idős is a szerephez :/ Chace Crawford még talán illik a szerephez , de Ian ejj nekem ő annyira vámpír. Ahogy Robert is. Persze jó színészek és biztos jól alakítanának :)
Henry Cavill szerintem semmi esetre sem verseng a szerepért, csak a rajongók gerjesztették fel ennyire a kedélyeket, mert Somerhalderrel és Bomerrel ők hárman kaptak tőlük legtöbb szavazatot.
Somerhalder nekem nem tetszik, valami nem stimmel az arcával. Bomer jó, még úgy is, hogy meleg, így lenne igazi színészi kihívás, itt az a lényeg, hogy kevesebb nőnek adható el a filmben, mert tudják, hogy valójában meleg, nem csöpögnének annyira utána. Cavillből meg én többet nézek ki, mert szerettem ugyan a könyvet, de mégiscsak ponyva. Ő ebben a kategóriában tuti nem fog játszani. Legalábbis meglepne, ha igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!