Ha unatkoztok, ti is le tudtok süllyedni egy 3 éves gyerek szintjére?
A békaköpködős tesók nagyon jó arcok lehetnek, nem is tudom miért unatkoznak egyáltalán, ha ilyen játékokat ki tudnak találni :D
De ha kifogytatok az ötletekből, itt van ez - garantált elfoglaltság órákon keresztül :D
Mi a lakótársammal szoktunk nagyon sok baromságot csinálni. Múltkor az ágyamban feküdtem és a plüss pandámmal szórakoztam. A szoba ajtaja nyitva, a konyhára nyílt, ahol épp ő főzött, aztán random elkezdett dalt írni egy pandáról. A másik ilyen plüss az egy kos, amit kb. 150 forintért vettem egy használt cucc boltban. Douglas a neve, és ugatással kommunikál. :D
Egyszer nekiálltunk csokidarabos sütit sütni, akkor meg mindig belenyúltunk egymáséba, meg a nyers tésztát ettük.
21 évesek vagyunk. :D
Én nem szoktam unatkozni, de ha mérges/dühös vagyok, akkor középkori-fantasyset játszok a kert végében. Kell hozzá egy erős, vékony bot, ami nem törik el, pl: mogyoróvessző. És gaz, főleg csalán és disznóparéj. És akkor én vagyok a Mary-Sue hősnő, aki legyakja a goblinokat és a zombitörpéket.
Amikor kollégista voltam, a lakótársaimmal játszottunk gyufaszálpöccintőset. Kinek repül messzebb a gyufaszála. Vagy pedig a kezünk és a szánk segítségével fingást imitáló hangot csináltunk.(vizsgaidőszakban)
27 évesek vagyunk
Utolsó, háromévesek már nem szoktak szopni. Legalábbis nem ez a norma, bár láttam már ilyet, alkotótáborban, amikor az aktmodellünk hároméves kisfia berohant a porond közepére egy kis cicizésre.
Inkább úgy értetted, hogy örök "csecs"emő vagy. xD
Sőt, szívesen átváltoznék csecs emlővé is. :)
Amúgy meg ha újra 3 éves lennék, egy másik anyánál, akkor akár 5 éves koromig is ciciznék. :) Van ilyen, valóban! Még ha ritka is. Én ritka vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!