Egy gyerek beszerezhet valahogy felnőtt személyit?
Manapság mindent be lehet szerezni ha olyan környezetben van szerintem.
Én szakközépben akár pisztolyt is tudtam volna venni 10ezerért.Nem mindenütt ilyen gáz a helyzet,de azért nem lehetetlen semmi sem.
ha tudott a gyerek pénzt szerezmni akkor abból bármit vehet.
Lehet, hogy teljesen félreértelmeztük a kérdést. Az is lehet, hogy a kérdező arra kíváncsi, hogy egy gyereknek lehet-e olyan személyije, mint a felnőtteknek.
Ha erre vagy kíváncsi, a válasz: IGEN. 14 év alatt is lehet személyit csináltatni, de nem kötelező.
Tippmix miatt kéne!
nem cigiztem soha életemben :D
amúgy 15F
"Tippmix miatt kéne!
nem cigiztem soha életemben :D
amúgy 15F"
Akkor a kőr bezárult.
A Tippmix szabályzata kimondja:
"7.§ A fogadások beérkezési határideje, részvételi jogosultság
(1) Szerencsejátékban 18 éven aluli személy nem vehet részt, azaz nem szerezhet részvételi- illetve nyereményjogosultságot."
Forrás: [link]
Te pedig 15 éves vagy.
Más személyi igazolványával visszaélni, meg - mint az előzőekben említettem - bűncselekmény. És mivel már elmúltál 14 éves, kaphatsz a fejedre.
Na ja. Na nem baj, majd megkeresem Csintalan bácsit, úgy hallottam ő készséggel kihozza a cigarettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!