Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most azért, mert lány vagyok,...

Most azért, mert lány vagyok, ki se tehetem a lábamat éjszaka az utcára?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt hallom, hogy egy lány ne mászkáljon éjszaka.

#utálomhogynővok
2013. júl. 12. 20:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én a nyúckerbe megjártam már a poklok poklát, volt, hogy fényes nappal meg akart késelni egy illedelmes roma származású úriember. :D (A kissé tréfás megfogalmazásom ellenére nagyon is komoly sajnos.) Mindezek ellenére éjszaka kifejezetten szerettem sétálni még a 8. kerületben is.

Természetesen örülök, hogy már nem ott lakom. :) (Amúgy fiú vagyok.)

2013. júl. 13. 08:15
 22/27 A kérdező kommentje:

20 Igen, én is mondhatni, jó környéken lakok és évekig jártam arra haza egyedül, de tavaly volt egy kis incidensem, aminek szerencsére nem lett komoly vége, meg lehet, csak én fújom fel az egészet, de azóta félek, mert rájöttem, hogy én is sebezhető vagyok. És szerintem is túl van dramatizálva, de akkor se tudom legyőzni a félelmet, pedig próbáltam, de mindig rossz vége lett.

21 Én is szeretek a félelmem ellenére éjszaka sétálgatni, de ezt a szeretett tevékenységet ma már elcseszte a félelmem. Ezért vagyok kibukva. Úgy érzem, nem tudok segíteni magamon, nem tudom legyőzni.

2013. júl. 13. 14:05
 23/27 anonim ***** válasza:

A túlpigmentáltak nappal is betalálnak.

A 13. kerületben, egy iskola közelében meg se tudom számolni, hányszor akartak megkéselni. Mikor arrafelé lógtam, 14 éves voltam, csak sétálgattunk a haverokkal, egyikünk se volt "egy-pofonos", de nem is voltunk kigyúrtak. Mindig megtaláltak minket valamilyen ürüggyel, egyszer állítólag "lenézve néztem", ezért odajöttek 7-en, hogy én mit képzelek magamról, ilyet nem kéne, mert elkenik a szám, stb.

Most így 15 évesen már eljárunk szórakozni, nem rég hívott fel egy barátom, hogy menjünk érte, mert nem tud hazamenni egyedül. A hülyegyerek taccs részeg volt, kötekedett, ordibált, és ezt mind a 8. kerületben, este 10 után, mégse jött oda senki keménykedni.

Nem azon múlik ez, hogy a nap melyik szakában, vagy hol sétálgatsz, ha peched van, akkor bizony betalálnak, és esélyes, hogy te húzod a rövidebbet. Ez a veszély éjjel-nappal fenn áll.

2013. júl. 13. 20:13
 24/27 A kérdező kommentje:
23 Ez mind igaz, velem is fényes nappal történt a legtöbb baj, egyszer meg is vertek nappal a cigányok. Meg ennyi erővel ki se tegyem a lábam a lakásból, ha állandóan attól félek, hogy valami baj történik.
2013. júl. 13. 20:20
 25/27 anonim ***** válasza:
Őszintén te hány éves vagy?! :D
2013. júl. 13. 23:43
 26/27 A kérdező kommentje:
biztos írtam valahol.:P
2013. júl. 14. 11:35
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem irtad héé :D :P
2013. júl. 14. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!