Most azért, mert lány vagyok, ki se tehetem a lábamat éjszaka az utcára?
Csak neked veszik el a szabadságodat?
Én férfi vagyok, méghozzá nem is az az 50 kilós csontgyenge fajta (jó, azért kigyúrt állat se vagyok, de ha kell, volt már, hogy megvédtem magam), de mégse megyek túl veszélyes környékekre. Jogomban állna, persze. De nem leresem feleslegesen a bajt. Mégsem érzem magam börtönben emiatt.
"Akkor nappal miért nem veszélyes?"
Ne haragudj, de ha ezt nem tudod, akkor nem való neked az éjszakázás....
Több ember van nappal az utcákon, nappal feltűnőbb, ha berángatnak valahová, ráadásul kevesebb a sötét, árnyékos hely.... Megáll az eszem, hogy ezt magyarázni kell.
"úgy érzem, az egy börtön, hogy csak busszal merek hazamenni, gyalog nem, mert sokat kell gyalogolni és összetojom magam."
Én meg férfiként örülök ha éjszaka van busz és nem kell gyalogolnom :D De látom te egészen új szintre emelted a szőrszálhasogatás művészetét :D (Ahogy a falloszos-nappalos reakciód is mutatja)
Lány vagyok, jó környéken lakom, már évek óta egyedül járok haza a melóból. Nem történt még semmi, nem is félek.
Ha jó környéken élsz, te se félj. Túl van dramatizálva ez az egész.
Amúgy ha pasi lennék, akkor sem mennék be egyedül a "fekete negyedekbe".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!