Szerintetek melyiket válasszam?
Van négy álmom.
Az egyik,hogy vitorlázzak komolyabban,versenyeken stb.
A másik a modellkedés,
A harmadik pedig a talajtorna.
Egy a bökkenő:15 ééves leszek mindjárt.A szüleim nem vittek kiskoromban semmi sportra,így ez kimaradt az életemből,a modellkedéshez még nem egészen jók a méreteim,(folyamatban van)de ugye ahhoz a korom pont jó,viszont a sportokat nagyon nehéz ennyi idősen elkezdeni,viszont valamelyik álmomat szeretném megvalósítani.
Melyiket válasszam?
Nagyon nehèz,ès jól jönne egy pici segítség,előre is köszönöm!
14/l
És melyik a negyedik, kedves kérdező? Ugye, nem a matematika? :)
Amúgy, szerintem sosincs késő semmihez. És azt kell választanod hivatásul, amiben a legjobb vagy, vagy amit legjobban szeretsz. A többi meg marad hobbiszinten.
Jajj,bocsánat,először négyet akartam írni,még a műkorizás is benne volt,csak aztán nem írtam le mert arra nincs lehetőségem a közelben:(
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
A talajtorna: én balletozok és ahhoz h talajtornázz, ahhoz nagyon hajlékonynak kell lenned amit kiskorodban kell elkezdeni sajnos szerintem.
A vitorlázás: tök jó buli, egyszerű megtanulni csak tó közelében kell lakni.
A modelkedés: Igaz nem sport, de ha megvannak hozzá az adottságaid akkor válaszd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!