Hogy tehet valaki ilyet a SAJÁT LÁNYÁVAL? Mit érez? Beteg?
Figyelt kérdés
Most olvastam, teljesen lesokkolt. Ezt miért? Vagy hogyan tehet ilyet? Lesokkolt.
2013. júl. 4. 22:00
1/9 anonim válasza:
Ezt mi honnan tudjuk? Kérdezd meg attól, aki ezt tette!
2/9 anonim válasza:
Kezét-lábát-farkát levágni, a helyét jó vastagon beszórni sóval, majd őrajta is gátszakadást csinálni. Csak mert humánus vagyok :)
4/9 anonim válasza:
Kamu, nem kell ám mindent elhinni. Nevek, bizonyítékok, legalább egy újságcikk..?
5/9 anonim válasza:
Sajnálom a lányt és elítélem az apát, DE MINEK EGY ÚJABB "KÖPKÖDJÜNK EGYÜTT VALAKIRE" KÉRDÉS???
Nyilván a következő kommentekben különböző büntetési javaslatokat fognak tenni a kommentelők. Lehet, hogy a kérdezőnek pont ezeknek az olvasása okoz örömet...
6/9 anonim válasza:
Találkoztam már pár állattal de ez valami fullextrás.
Valami vallási fanatikus lehet.
7/9 anonim válasza:
Jaja, szerintem is tök beteg dolog, hogy valaki épp tanulás közben áll neki a peckét pecegtetni és eközben az ajtót sem zárja magára :D :D
8/9 anonim válasza:
Amúgy láttad az oldal címét? LÁJKVADÁSZ - MINDEN, AMI SZÓRAKOZÁS
9/9 anonim válasza:
# 4
Miért lenne kamu? Száz éve fenyítették fizikálisan a maszturbáló fiatalokat...elég durván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!