Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te milyen korosztályt raknál...

Te milyen korosztályt raknál rá (karikát) ezekre az animékre?

Figyelt kérdés

Vampire Knight

Lovely complex

Nana

Naruto+shipuden

Hell girl

Bleach

Milyen korosztálynak ajánlod minimum? és MIÉRT?

nekem egy kettőről más a véleményem.

#anime #korosztály #szerintem nem annyi kellene rá
2013. jún. 28. 20:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Hiába tiltanád be,nekem nincs tv-m 1,5éve és így is sok böszmeség megtalál a neten.Az animeket meg ne csak az alapján minősítsd amit megvettek és leadtak szinkronnal,mert azok csak a magyar fogyasztói társadalom igényeit mutatják,ahogy a többi műsor is.Persze azért néha fellelhető néhány normális is a kínálatban.

2013. jún. 28. 21:08
 12/21 anonim ***** válasza:
Én inkább a kedves első válaszolót tiltanám be. Csak a bleach-et láttam, 14-15 évesen kb. Nem lettem tömeggyilkos. Mondjuk én inkább a komolyabbakat szeretem, pl.: Death Note, Steins;Gate stb. 19/F
2013. jún. 28. 21:11
 13/21 anonim válasza:

Egy korábbi kommentelőnek válaszolva: az, hogy miben milyen mondanivaló van, vagy hogy egyáltalán van-e, szubjektív. De hogy az animék nem pénzért készülnek, hanem ezek szerint valami ismeretlen dolog, netán puszta szórakoztatásból, akkora csúsztatás, amit csak animefanok szoktak mondani. Ugyanis ha nem pénzért készültek, miért jön ki tonnányi bábu, párna, egyéb szemétre való cucc belőlük? Az pedig már kissé unalmas, hogy sokszor az animék melletti egyetlen érv a "mindegyiknek van mondanivalója!" mellett, hogy az amerikai mesék szarok. Az ugyanis nem érv, hogy valami szarabb valaminél. Szerintem teljesen mindegy, melyik nemzet terméke, a legtöbb rajzfilm és film is szar és agysejtpusztító.

Az igazi kérdésre: Bleach, Naruto korhatár nélküli gagyik, Lovely Complex 12+ a káromkodás miatt, de bárgyú az is és gyerekes, a Vampire Knight-tal együtt, de az csak a néha előforduló vér miatt lenne 12+, Nanát nem láttam, de vélemények alapján talán 16+, a Hell Girlben nem vagyok biztos pusztán a témája miatt, de mégis inkább 12+, mert a kidolgozás nem valami komoly.

2013. jún. 28. 21:45
 14/21 anonim ***** válasza:

Értelmetlen..

Nem bánnám, ha Mo-n be lenne tiltva az anime..

Igen animfan voltam, szerettem, de arra nem kell ide az anime, hogy csak lefikázzák, és baromi sz** szinkront rakjanak rá, nyávogó lányokkal, és érzelemkifejezés mentes játékkal. Arról nem is beszélve, hogy kb ugyan azok az emberek szinkronizálnak le mindegy egyes itthon megjelent sorozatot. Nincs rá kereset ennyi az egész.

A korhatár, nem kell nagyon magasra vinni, a 12 éves mindegyikre jó lenne. A NANA ami valóban kaphatna 16, mert az olyan. Azt eredetében nem is annak a korosztálynak találták ki aki rajong érte. Személy szerint én nem szeretem. Se történetileg, se grafikailag.

A HellGirl... itt nincs semmi különös, nincs vér (már nem nagyon emlékszem, de tuti, hogy nem volt sok, ha volt) egyszerűen csak a témája "megrengető".12 évesen még ne nézzék, de a 16 túl sok. A kettő között kéne valahová. Azért nehogy már ilyeneket 16 év fölött kéne nézni...

A többinek nincs igazán mondanivalója. Én a VK-t se szeretem. Bár ezek szerint mindenki másnak tetszik, bennem van a hiba.

Mondjuk annak viszont örülnék, ha több egész estés filmet szinkronizálnának le. Nagyon sok van, és megérdemelné.

Amúgy meg végszónak, ahogy írták, a korhatárt így is úgyis mindenki lesz*rja..

Én is 8 évesen láttam horror filmet, 10 évesen kaszabolást, mégsem lettem öngyilkos, se tömeggyilkos, se terrorista, se egyéb más. Mert nem vagyok hülye, mint a lebutított mostani emberek. (éljen ducktv, CN, Disney, ohyea)

2013. jún. 29. 11:10
 15/21 anonim válasza:
Én nem ezekre az animékre értettem azt, hogy komoly mondanivalójuk van, hanem az olyanokra (főleg a shounen, azaz a fiús animék, amikben nincs nyálcsorgás, inkább poénok), amiket a világ háromnegyede kb. ismer és szeret. És igen, csak is szigorúan japán szinkronnal, a magyarok gusztustalan amit művelnek a szinkronizálásnál.
2013. jún. 29. 11:39
 16/21 ahmon válasza:

Vampire Knight

Azért a mai világot tekintve már egy 12 éves gyerek is elboldogul a véres részekkel, ugyh 12+ nál magasabbat nem tennék rá.

Lovely complex

Aranyos a LoveCom, tulajdonképpen csak a téma megértése végett tennék rá 12+ t mert egy 12 év alatti nem fogja érteni a szerelmi cívódásokat.

Nana

Hát az talán...nagyon talán kaphat 16+ t, de az sem feltétlenül.

Naruto+shipuden

Na ez az ami betiltást érdemelne. Én a naruto-ra nem azt mondanám hogy hány éves kor felett, hanem hogy hány éves kor ALATT ajánlott. A naruto az 6-12 éves korig ajánlott. Utána az agysejt romboló hatása egy naruto résznek annyi mint 3 liter 60 fokos pálinkának.

Hell girl

Abban igazából nem igazán van olyan rész amit ne láthatna egy kisebb gyerek is. Az tényleg azért kaphatna csak karikát, mert nehéz a mű és a tartalom. Maximum a megértés végett tennék rá 16+ t.

Bleach

Hát az ugyanolyan, mint a naruto, de a Bleach-t talán kitolnám 6-14, vagy 6-16-os intervallumba.

2013. jún. 29. 11:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Azért vannak jól sikerült szinkronok is, pl. a Soul Eater szinkronja szerintem nagyon ott van.
2013. jún. 29. 12:12
 18/21 anonim ***** válasza:

Vampire Knight +16

Lovely complex ezt nem ismerem

Nana (Talán minden korosztály számára)

Naruto+shipuden +12(mint a dragonball z nálunk)

Hell girl +16

Bleach +12

2013. jún. 29. 13:07
 19/21 anonim válasza:

Vampire Knight +12

Lovely +12

Nana +16

Naruto / Korhatár nélkül

Hell Girl +16 (pszihológia dolgai miatt)

Bleach / Korhatár nélkül

Shounenekhez nem kell korhatár , felesleges ..

Nanához 1-2 jelenet miatt , Hell Girl-hez meg a pszihológiai dolgok miatt .

De ezek messze nem durva animék ,

2013. jún. 29. 16:04
 20/21 anonim ***** válasza:

Lovely complex- Nana 12-essel simán mehet. Bár a Nanához értelem kell, gondolkodás, mert elég mélyenszántó sokszor. Az LC viszont jópofa, semmi különösebb magyarázatot nem igénylő vicces anime.

A Naruto max a verekedős dolgok miatt lehet necces 12-essel, mert más nem sok olyan van benne, ami problémás lenne egy 12 éves lelki dolgainak.

A többiről nem mondok semmit, mert csak névről ismerem őket.

2013. júl. 1. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!