Mégis hogyan "kell" élni?
24
Nem én csak azt írtam hogy ha valaki igazán akar "élni" ahhoz pénz kell és tőlem utána kezdték el kérdezgetni hogy mit csinálok mennyiért!
Amúgy 70 nem sok tekintve hogy már előrehozottan van kettő érettségim plusz jól beszélek angolul ráadásul ösztöndíjas vagyok!
"Amúgy 70 nem sok tekintve hogy már előrehozottan van kettő érettségim plusz jól beszélek angolul ráadásul ösztöndíjas vagyok!"
Viccelsz? Nekem diplomám van, 3 szakmám, több kategóriából jogsim, angol és német középfokú nyelvvizsgám, és nettó 62-ért el tudok menni gyárba dolgozni, illetve lépcsőházakat takarítani ha épp nincs más!
26
Arról nem tehetek hogy nem találsz jó munkát!
"Arról nem tehetek hogy nem találsz jó munkát!"
Senki nem mondta hogy tehetsz róla, és én sem mindig ezt csinálom (van amikor 2000-es az órabérem), de ha nincs más akkor elvállalom, mert kell a pénz.
Ja és tudom. Megint elkanyarodtunk a témától :)
De ez is hozzá tartozik az éléshez.
Most miért nyafogjak, hogy csak ilyen meg olyan munka van?
Nem életem végéig, csak amikor épp nincs más.
De legalább van valami pénz, nem otthon unatkozom, pár csekket ki tudok fizetni, és ha nem is egy extra drága ivóhelyre, de ide hozzám a kertbe meghívok pár havert, és jól érezzük magunkat néha. Élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!