Mégis hogyan "kell" élni?
"mert pénzük,szép barátnőjük" vagy szép pasijuk van.
Nem ez a lényeg!!!!!
Hanem hogy tudj örülni dolgoknak! Persze nem a tartozásoknak meg a csekkeknek, hanem amikor van pénzed akkor örülj neki, és élvezd!
Élvezd a jó időt, menj nyaralni, kocsikázz, pasizz, csajozz, stb! Ne csak sopánkodj! Akik "élnek" azoknak is vannak gondjaik, de nem azt hirdetik egyfolytában.
2
Ez h*lyeség én is elmegyek haverokkal bulizni,nyaralni,csajozni de mégse mondhatom hogy tudok élni mert az csak addig tart amíg van lóvém aztán semmi és ez a nem mindegy!
3
Akkor tegyél érte, hogy legyen! Ne haragudj, lehet, nem az a fajta vagy, de sok olyat ismerek, aki egész nap otthon ül, dolgozni nem hajlandó, és csak sopánkodik, hogy segélyből nem lehet megélni. Ha felemlegetem, hogy dolgozni kéne, akkor megkapom, hogy neki fáj a háta, nem tud állni. Még boltba se akar kasszás lenni, pedig azok egész nap ülhetnek. Jó, nem sokat keresne, de több lenne, mint a 28.000 segély...
Én már tinikoromban megtanultam, hogy ha pénzre volt szükségem, dolgozni kellett érte. Átjártam a szomszéd nénikhez kapálni, füvet nyírni, vagy bármit csinálni alkalmanként 1-1 ezresért. Otthon is besegítettem, csak így kaptam zsebpénzt. De mindig tudtam, hogy ha keményen hajtok, meghozza a gyümölcsét, és hétvégén szórakozhatok. Ha felnősz, is így van, hajtani kell a melót, minden lehetséges túlórát és maszekot el kell vállalni. Én is ezt teszem, ebből mehetek nyáron Spanyolországba.
Magyarul azért, hogy tudj élni, áldozatokat kell hozni. :)
5
17 évesen mégis hol dolgozzak hogy megkeressem az elég pénzt hozzá?Mert persze nyári munkát csinálok de az max 70 ezer és nem több!
5
Plusz azt is nézd hogy neked lehet adtak zsebpénzt házi munkáért de nekem nem úgyhogy nem vagyok eleresztve!
8
Van igazság abban amit mondasz de nem hiszek abban hogy mindig boldog valaki bárkit meg lehet rendíteni így ezt a pozitív hozzáállást hazugságnak tartom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!