Miért értetlenkedik mindenki? Mit mondjak?
Mindenki értetlenkedik, hogy miért nem csajozok, és hogy nem volt még komoly kapcsolatom.
Legutóbb a munkahelyemen faggattak. És nagyon kínos volt, mert az igazat nem szeretem mások orrára kötni (hogy nem vagyok elég jóképű, macsó, izmos ahhoz, hogy barátnőm lehessen).
Sokat faggattak, már majdnem elmondtam nekik az igazat, de szerencsére meg tudtam állni.
És a másik kérdésem: miért értetlenkedik mindenki, hogy nem "csajozok"?
Épp elég visszautasítást zsebeltem már be, több nem kell. És már elég régóta úgy érzem, hogy -bár vágyok párkapcsolatra- de elfogadtam, hogy nem lehet, és visszautasítások nélkül ismét jól érzem magam, és legkevésbé sem vágyok rá, hogy megint visszautasítsanak.
Jelenleg nincs és menj tovább ne hallgasd meg.
Képzeld el ha nő lennél még azt is a fejedhez vágnák, hogy ketyeg a méhed meg, hogy karrierista vagy mert nem szülsz minden jött mentnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!