Ti mit gondoltok HErBY-ről?
:DDDDDDD ezek szerint vak vagy, ugyanis nézni nem nézed... ha érdekelt eddig, nem azért nézted mert hogy ezt meg azt kommentelhes meg lájkolhas össze vissza... a videó érdekelnek. elvileg... mi a gond? videók meg vannak... nem tudsz hozzá szólni.. ÉS?!:D belehalsz? vagy nem tudom úgy állítod be mintha afrikai éhezés szintű probléma lenne, hogy nem tudsz leírni pár kib*szott betűt xD szerinted a facebook oldal és email mire való?:) Istenem...
Nem azért, de elmondta nem tudom kiknek gyárt logókat meg ilyen-olyan cuccokat csinál neten, nem ebből él. Ha nem nézed/nem ismered ne alkoss róla véleményt:) ja azért bannolta FB oldal 3/4 részét aki 19 év alatti, mert a pénz érdekli xD... hogy mit gondolnak róla az emberek eddig se érdekelte, mindenki azt csinál amit akar.. téged se kéne, hogy érdekeljen... le kell szarni ki mit gondol, mindenki csináljon úgy, és azt amihez kedve tartsa:) persze a határokon belül, pl ne menj ki és mészárold ha a 9,34534-es villamos utasait meg ilyenek..
na mind1, ha ezt hülyeségből írtad, hogy majd itt szapulják egymást az emberek jólvan:D de.. nem keverek bele, ezt leírtam és távozom:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!