Mit gondoltok a műszempilláról?
Mostanában nagyon népszerű a lányok körében ez a 3D műszempilla nevezetű valami. Egyre több ismerősöm próbálja ki, képesek érte 8-10 ezret kiadni!
Nektek mi a véleményetek erről?
Felénk megoldják baráti alapon kevesebből is a szempilla feltevést. Szoktam látni ismerősökön, szerintem szép, meg természetesnek hat. Hál istennek nekem hosszú alapból a szempillám, úgyhogy nekem nem lesz rá szükségem.
Inkább az zavar, hogy mondjuk egy hét után már kezd leperegni, de akkor se szedik le, mert milyen jól néz ki, és felemás lesz a szemük. Hát akkor elég furi.
Ízlés kérdése.
Egy műszempillát nagyon ellehet rontani, ha túlméretezik vagy túlkunkorítják, stb. Itt is kivételt képez mondjuk, ha különleges eseményre készítik a műszempillát, pl. az ilyennek: [link] nem az a célja, hogy mindennapos használatra legyen, hanem egy művészeti alkotás része, amit el kell különíteni a mindennapi megjelenéstől.
Viszont az ilyen műszempilla: [link] már sokkal közelebb áll a természeteshez, ugyanakkor nem szúr szemet, tehát akik nem lett megáldva vonzó szempillákkal, azok számára ideális megoldás lehet.
Felnőtt /fiatal nőkön ha igényesen van elkészítve akkor szép és klassz.
De egy 13 éves lányon már nem anyira jó,mert idősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!