Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok a műszempilláról?

Mit gondoltok a műszempilláról?

Figyelt kérdés
Melyik a legjobb? Szálas, tincses soros.. Könnyű felragasztani? Mutatós? Mindent amit gondoltok légyszi!

2013. ápr. 14. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem értek hozzá. Csak annyit tudok, hogy nekem nagyon tetszik, ha jól meg van csinálva,szerintem nagyon szép. De az egyik ismerősöm elfeküdte és akkor elég fura volt. :)
2013. ápr. 14. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem tetszik, de én se értek hozzá :)

csak ne legyen extrém hosszú mert az már bután néz ki.

22/F

2013. ápr. 15. 02:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha szálasat szeretnél, azt bízd szakemberre, mert nem olyan könnyű felragasztani, de ez a legtermészetesebb, sokáig szép marad, pár hetente kell tölteni, viszont drága

Soros: én eddig csak nagyon gagyikat láttam belőle, nehéz úgy felragasztani, hogy ne legyen feltűnő, de ha kifogsz egy viszonylag normális minőségűt, akkor megpróbálkozhatsz vele

Tincses: én ezt ajánlanám otthoni felrakáshoz is akár, mert könnyű, sokkal természetesebb, mint a soros, és magadnak is meg tudod csinálni. De viszont ne a drogériákban kapható semmirenemjó ragasztót használd hozzá, hanem vegyél a kellékesben műpilla ragasztót.

2013. ápr. 15. 08:12
 4/6 anonim ***** válasza:
a szálas nagyonszép,ellenben ennek is emegvan a hátránya. mégpedig elég sok valószinüséggel kihullik egy csomó szempillád. Amugy nekem tetszik,ha igényes és nem túl mű, azaz a jó ízlésen belül van.:)
2013. ápr. 16. 00:27
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nem tetszik, van mindenkinek saját szempillája, nem értem miért nem elég az... pár tincstől nem lesz szebb egyáltalán. Ha meg sokat rak fel már kifejezetten ronda lesz mert látszik hogy mű.
2013. ápr. 16. 02:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én kozmetikusként tanulok és dolgozok és szerintem ma már a tincses, soros és szálas szempillák nagyon természetes hatást tudnak kelteni. Én egyébként a Soros műszempillát javaslom ha például alkalomra mész. A tincsessel az a baj, hogy mikor kiesik egy tincs a többi attól még ott marad és elég furán nézel ki hiányzó tincsekkel. Ha el akarod távolítani elég babaolajat használni és úgy könnyen lejön és nem jön ki a szempillád sem. A legszebb egyébként az úgynevezett 3D-s, 4D-s szempillaépítések, természetesek és szépek is. Ha vigyázol rá akkor 1 hónapig is fennmarad. Majd ezután újratölteted. Egyébként a tincses szempillát nem nagyon ajánlom, hogy magadnak próbáld meg feltenni, nem annyira könnyű.

Sok sikert a választáshoz! :) 21/L

2013. ápr. 17. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!