Mit gondoltok a műszempilláról?
nekem tetszik, de én se értek hozzá :)
csak ne legyen extrém hosszú mert az már bután néz ki.
22/F
Ha szálasat szeretnél, azt bízd szakemberre, mert nem olyan könnyű felragasztani, de ez a legtermészetesebb, sokáig szép marad, pár hetente kell tölteni, viszont drága
Soros: én eddig csak nagyon gagyikat láttam belőle, nehéz úgy felragasztani, hogy ne legyen feltűnő, de ha kifogsz egy viszonylag normális minőségűt, akkor megpróbálkozhatsz vele
Tincses: én ezt ajánlanám otthoni felrakáshoz is akár, mert könnyű, sokkal természetesebb, mint a soros, és magadnak is meg tudod csinálni. De viszont ne a drogériákban kapható semmirenemjó ragasztót használd hozzá, hanem vegyél a kellékesben műpilla ragasztót.
Szia! Én kozmetikusként tanulok és dolgozok és szerintem ma már a tincses, soros és szálas szempillák nagyon természetes hatást tudnak kelteni. Én egyébként a Soros műszempillát javaslom ha például alkalomra mész. A tincsessel az a baj, hogy mikor kiesik egy tincs a többi attól még ott marad és elég furán nézel ki hiányzó tincsekkel. Ha el akarod távolítani elég babaolajat használni és úgy könnyen lejön és nem jön ki a szempillád sem. A legszebb egyébként az úgynevezett 3D-s, 4D-s szempillaépítések, természetesek és szépek is. Ha vigyázol rá akkor 1 hónapig is fennmarad. Majd ezután újratölteted. Egyébként a tincses szempillát nem nagyon ajánlom, hogy magadnak próbáld meg feltenni, nem annyira könnyű.
Sok sikert a választáshoz! :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!