Szerintetek létezik örök szerelem?
2-es válasz nagyon tetszik, tuti, hogy pasi írta:)))))
Mi 12 éve vagyunk együtt a férjemmel. Volt, hogy szakítottunk, szétköltöztünk, mert elszúrtuk a kapcsolatunkat. Pár hónap után visszavonzott minket a másik:) Oda vagyok az érintéséért, a hangjáért, szeretek gyönyörködni benne, ha meghallom, hogy hazaért, hevesebben dobog a szíves, ha meglátom vagy rá gondolok, melegség tölt el. Ez a szerelem, nem? És rajta is látom ezt, ahogy rám néz, csillog a szeme és boldog, és sosem bánt meg, törekszik arra, hogy boldog legyek vele. Hogy örökké tart -e majd, nem tudom, de ahhoz képest, hogy azt mondják hogy 2-3 év múlva a szerelem elmúlik, ahhoz képest jól állunk:)) De hát igen, a hormonok közbeszólhatnak.......:/, mert pasi a drágám.
True Love Never Dies ( az igaz szerelem sohase hal meg)
Én hiszek benne és abban is ha valakik nagyon szeretik egymást azok haláluk után is szeretni fogják egymást ( nem kérek " haha hiszel a túl világban haha" Megjegyzéseket...ez az én véleményem ...)
Ha létezik, ha nem, ne arra várj hogy majd a szerelem fenntartja önmagát, hanem tégy érte ha van valakid. Örökké nem lehet úgy szerelmesnek lenni valakibe mint a legelején, szerintem az lehetetlen. De ha mindketten törekszetek arra hogy a másik szeretetét, érdeklődését fenntartsátok és mindig legyen valami kis plusz a hétköznapokhoz képest, akkor tarthat örökké. Tisztelni és becsülni kell a másikat, kitartani bármi történjék, az akadályokat együtt leküzdeni és a feltétlen bizalmat fenntartani mindkét irányban. Persze ehhez kell egy olyan ember aki erre alkalmas, aki képes azt adni amire szükséged van és te is meg tudod adni ami neki kell. És együtt tudtok változni, ami a korotok előrehaladtával normális.
Szerintem az a "vad lángoló szerelem" ami elveszi az ember eszét az nem tart örökké. Túl intenzív és ha kicsit lankad, akkor nagy csalódás ha meglátjuk a másik fél rossz tulajdonságait a rózsaszín ködön túl. Számomra inkább az a szerelem tűnik hosszantartónak ami úgy kezdődik mintha ezer éve ismernétek egymást és minden tökéletesen passzol. Nem ég tízezer fokon a láng, de folyton ég és néha jobban fellobban.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!