Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik vagy egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik vagy egyáltalán létezhet ilyen? Lent

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe 5 éve szerelmes vagyok sajnos viszonzatlan plátói és nagyon szenvedek emiatt. Tehát lehetséges-e olyan, hogy egy lány akibe egy ember szerelmes de egyszer csak egy idő után kezdeményezhet a lány. Vagyis változhat egy lány ízlése? Úgy hogy egy pasi aki nem tetszett egy lánynak egy szer csak mégis tetszhet e neki. Van ilyen létezik mit tapasztaltatok? Köszönöm!

2013. máj. 31. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nincs rá sok esély de létezhet.
2013. máj. 31. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem változott, eztán már nem fog.
2013. máj. 31. 21:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehetséges.
2013. máj. 31. 21:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk bizonyos értelemben létezhet. Ugyanis a saját tapasztalataimból. Mert amikor még egyetemen tanultam ott volt egy olyan lány aki elsőre nem igazán jött be sőt átlagos volt áttekintettem felette. Aztán valahogy 4 év után azt hiszem tetszet nekem a lány. No hát akkor lehetséges de ez változó.
2013. máj. 31. 21:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha megválaszoltad a saját kérdésed, minek tetted fel?
2013. máj. 31. 21:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Azért mert mások váéeményére is szeretek adni
2013. máj. 31. 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, létezik, velem is volt ilyen, bele is zúgtam a srácba, de addigra már nem viszonozta. Továbbléptem.
2013. máj. 31. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálam is volt így,2évig nem érdekelt a pasi,de zavarban voltam mindig a közelében!lehet,hogy bejöttem neki,de nem volt időm rá,meg későn esett le a dolog.Fél éve nagyon birom.de már nincs a közelemben,vagyis rohadt ritkán látom,nem tudom mi lesz.miért,te miért vagy olyan biztos vagy benne,hogy nem jössz be neki?
2013. máj. 31. 23:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Létezhet... Sok olyan embert ismerek akik így jöttek össze a párjukkal.
2013. jún. 1. 21:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze. Én rengeteg ilyen embert ismerek. És változó aki a te helyzetedben van vannak lányok és fiúk egyaránt :)) De idővel a pésik fél meglátja milyen nagyszerű vagy és egyszercsak belédszeret :)
2013. jún. 7. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!