Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet hogy egy ilyen fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet hogy egy ilyen fiú ilyen lányra vágyik? Meddig működhet?

Figyelt kérdés

A srác jól néz ki több lánynak is tetszik,(izmos jóképű), menőbb társaságba tartozik, tojik a tanulásra, bulizik laza életet él, de kedves és jófej.

A lány visszahúzódóbb, de társaságban feloldottabb hülyülős, átlagos kinézetű, jó tanuló, segítőkész "jókislány", nem piázik, bulizik ...

szóval egy ilyen fiú tényleg vágyhat ilyen lányra? mert én ilyen lány vagyok és egy ilyen fiú hívott randira, és komolynak tűnt mert régóta fűzött..

meddig jöhetnénk ki jól? feltéve ha összejövünk

félek hogy egy ilyen srác könnyen félrecsal

15-20 év korosztályiak között

2013. jan. 17. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:
A filmekben is elég gyakori az ilyen..és miért ne lehetne?! az ellentétek néha vonzzák egymást
2013. jan. 17. 16:08
 2/9 A kérdező kommentje:

nem nyomult rám így nagyon hogy 'azt akarná' egyszer összevesztünk és közöltem hogy én nem az a tömeg pcsa vagyok nem vagyok egy könnyen kapható lány és azóta jobban próbálkozik..

nemis vagyok alakra se tökéletes mint amilyen csaj hozzá illene

2013. jan. 17. 16:08
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Nem hiába félsz...megdönget azt ott hagy...ez a való élet, nem a 30 méterrel a felhők felett..vagy mi:)
2013. jan. 17. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Nem hiszem,hogy egy ilyen srác sokáig kitartana egy ilyen lány mellett.

Megdugja párszor aztán szevasz

2013. jan. 17. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
a hü.lye pi.csákat két perc ismeretség után meg dönti te meg kihívás vagy de ha jártok akkor se ad oda magad hagy próbálkozzon csak. a másik lehetőség ez csak egy látszat külső ismerek pár ilyen embert is full menő meg minden de valójában fél
2013. jan. 17. 16:15
 6/9 A kérdező kommentje:
hát nemtom egy bnőm mondta hogy ő és a pasija 1 évet vártak vele, szóval ha szeret vár rám.. legalább bő félév ..hiába a testi érettség ha lelki nincsen..meg tökre félek ilyenektől hogy a védekezés ellenére terhes lehetek meg ilyenek.. szóval kell még picit érettebbnek is lennem és ha nem vár rám nem is szeret igazán így jobb szakitani de am nem hiszem hogy összejövünk csak nem tudtam hogy ez a két típus mennyire jön ki egymással
2013. jan. 17. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ha nem vagy féltékeny típus, akkor oké. Mert el fog járni melletted bulizni, az biztos. Meg unalmas se legyél, mert akkor meg megun.
2013. jan. 17. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
ha van esze akkor melletted másik 2 lány minimum be van tervezve :DDD meg hát aki véletlenül közbe jön ugye.
2013. jan. 17. 16:49
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm utolsó ez igazán jól esett.. nem vagyok unalmas, csak nem a bulizás és pia jelenti számomra a szórakozást; pl eljárni úszni, mozizni, kajálgatni sétálgatni bnőimmel nekem a tanulás is fontos.. csak az a baj hogy olyan helyen lakom ahonnan nehezen tudok kimozdulni..
2013. jan. 17. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!