Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a távkapcsolat?
Figyelt kérdés
Ha több mint 2000 km van köztünk ?2013. jan. 14. 13:36
1/11 anonim válasza:
Hol laktok? Amúgy az enyém működik :)
2/11 A kérdező kommentje:
Én Mo.-on Ő Töröko.-ban a közép-anatoliában Sivasban.
2013. jan. 14. 13:38
3/11 anonim válasza:
Ijjjj :/ Nálunk is gázos :D Mondjuk ő Svájcban és meg Mo. Svédország között ingázom :D
4/11 anonim válasza:
Szerintem kitartás,ha nem jön össze úgyis továbbléptek majd,de mondom,nálunk működik :)
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bíztatást. Kívánom, hogy neked minden így maradjon.
2013. jan. 14. 13:49
6/11 anonim válasza:
Szerintem müködik csak,mindig kell legyen egy bizonyos idő,hogy mikor találkoztok,ha évente 1-2-szer is,az eggyik barátnőmnek épp emiatt nem működött,mert nem tudták,hogy mikor találkozhatnak,igy végül a srác megcsalta,ha tudtok bizonyos időközönként találkozni szerintem nem lehet gond :)
7/11 anonim válasza:
Évente 1-2 találkozás??? Az minden csak nem kapcsolat, ébredjünk már fel. Az oké hogy XXI. század, de ez azért már túlzás.
9/11 A kérdező kommentje:
Mért lennék már hülye ?
2013. jan. 18. 16:59
10/11 anonim válasza:
1 életed van,éld,mert (ha megéred főleg m.o-n) azon sanyarogsz majd,hogy mi mindent feladtál egy távkapcsolatér,és elmentek az évek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!