Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Távkapcsolat mennyire szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat mennyire szokott működni? 18/L

Figyelt kérdés
Barátommal most kerültünk távkapcsolatba mert én kijöttem külföldre.Esetleg tapasztalatokat ha tudnátok...
2012. okt. 12. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:
nehezen... Ha ennyire nagy a távolság, az nem olyan, mintha budapest-baja távolság lenne...
2012. okt. 12. 12:41
 2/3 anonim válasza:

iszonyatosan nehéz, és szerintem csak akkor éri meg, ha valamikor újra együtt tudtok lenni...

én 18 éves lettem épp mikor közelebbről megismertem a mostani barátom (már 15 éve ismerem), aki berlini... 2 évig távkapcsolatban éltünk, most érettségiztem és kiköltöztem hozzá :) nehéz volt folyton msnezni, webkamerázni, meg az összes szünetemet együtt töltöttük, sokba került a repülő/vonatjegy is... de ha igazán szeretitek egymást, meg nagyon akarjátok, akkor sikerül. de persze fogtok veszekedni, mi is veszekedtünk egy csomót... de ha szeretitek egymást, úgyis kibékültök. néha küldtem neki meglepetés képeslapot, vagy levelet, mikor nála voltam és mielőtt kimentem a repülőhöz mindig rejtettem el apró aranyos üzeneteket a szekrényében, a kabátzsebében, a cipőjében... nehéz nehéz, de megéri :)

2012. okt. 12. 12:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem működött. Még akkor se, amikor csak pár hónapot kellett volna várni, hogy együtt legyünk. Persze emberfüggő. Vannak akiknek megy
2012. okt. 12. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!