Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez az Éjjel-nappal Budapest...

Ez az Éjjel-nappal Budapest most komoly?

Figyelt kérdés
Most nézem először. Már sokat hallottam róla és ekkora egy sz@rságot én még nem láttam. Egyszerűen borzalmas és abszurd. A csaj sörösüveggel a kezében mászkált az utcán. Hogyhogy nem röhögték körbe? Az olyan alpári.

2013. máj. 30. 20:50
1 2
 11/20 anonim válasza:
68%
Miért, akkor hogyan vigye haza az a szerencsétlen a sört a boltból?
2013. máj. 30. 21:35
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem neked az a legnagyobb bajod, hogy még életedben nem volt sörösüveg a kezedben!
2013. máj. 30. 21:37
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
En is nezem, de csak, hogy jol megbotrankozzak. :D Arra tokeletes! Most komolyan, az a 17 eves kiscsaj, abbahagyta par honapja a gimit, azota a baratnoivel el, penz nelkul. Szerintem varazslo. :D
2013. máj. 30. 21:39
 14/20 anonim ***** válasza:
13! Szerintem meg k*rva! :P
2013. máj. 30. 21:40
 15/20 A kérdező kommentje:

9 12 örülök, hogy ilyen jól ismertek:D

Szerintem nagyon bénán van összerakva ez a műsor. De semmi problémám nem lenne vele, ha a média nem riba.c és csöves és maffiózó képzőnek használná szinte főműsoridőben. Ezen nőnek fel a fiatalok és olyanok is lesznek. Amúgy végignéztem, de egyszerűen annyira mű...a történet az egyetlen jó pont, mert legalább izgalmas(legalábbis amennyit láttam), de a színészek nem jók, erőltetett az egész.

2013. máj. 30. 22:26
 16/20 anonim ***** válasza:
61%

ez a sorozat egyszerűen még a magyar média szinvonal legalját sem éri el. a történetek átláthatóak idétlenek és semmilyen valós szituációt nem tükröznek,ha megpróbálkoznának ezzel és jó úton, az a szinészi munkával tuti tacsra van vágva.

a karakterek jelentéktelenek,semmi szinpadi ábrázolás a szarástól a pofonokig minden idétlen és rosszul összerakott.

a történet még szóban sem került, ez esetben szerintem beszélni sem érdemes erröl.

(a barátok köztben, nem tudom kiirta ott visszább, 5 évvel ezelött már röhögve embereket dobáltak házak tetejéröl minimum,meg ezt a moslékot ne hasonlitsuk már a leghiresebb magyar sorozathoz azért..)

nem tudom mi ennek a müsornak a célja vagy az értelme,vagy mit akar bemutatni, de ha ez a tizen és huszonévesek életetét ilyen formában próbálja,akkor lényegében minden szempontból rossz úton jár(ha nem, akkor a szinészi játék [vagy mi] tönkre is vágja azonnal)

érdekes amugy hogy főmüsoridöben drogos leszbikus iszákos verekedős huszonéveseket mutatnak be, teljesen korrekt", legjobb az volt mikor a főszerkesztö azt nyilatkozta, hogy ezzel akarnak PÉLDÁT mutatni a fiataloknak.. ezzel.

a másik meg hogy az egész egy büdös nagy Skins koppincs.. melegek, fiatalok ,drogok, fudenagy lelki problémák meg szerelmi ügyek. (ez amúgy még a +rém rendes család Magyarországon"-nál is rosszabb) különbség hogy a skins és etipusú külföldi sorozatok zsákszámra nyerik a díjat a történet a szinészet és az irás miatt, egy ilyen'" valami pedig eddig jut. a gyakorikérdésekig ahol meg KELL kérdezni hogy ezt ki gondolta komolyan...

2013. máj. 30. 22:58
 17/20 anonim ***** válasza:
A "Rém rendes család Budapesten"-t hagyjuk inkább, mert elszégyellem magam, hogy az emberi fajhoz tartozom.
2013. máj. 31. 08:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is nézem, de csak azért, mert szerintem tök hitelesek a szereplők. Szerintem az az abszurd, hogy szinte senki nem dolgozik, de bulira mindig van pénz! (a 17 éves kiscsaj és társai, Gabi, Lali, Kristóf... )
2013. máj. 31. 09:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez a műsor csak arra jó,hogy a mai fiatalok (tisztelet a kivételnek) még hülyébbek legyenek. Itt csak azt látják,hogy piálnak,dugnak, veszekednek,és nem csinálnak semmit. Hogy lehet ilyen műsort a képernyőre engedni?!
2013. máj. 31. 19:41
 20/20 A kérdező kommentje:

16 Ez a műsor a Skinsnek a nyomába sem ér. A Skins legalább mondott valamit, nemcsak a züllésről és a piálásról szól.

18 Nekem is furcsa volt, hogy olyan hatalmas luxuslakásban laknak és mindenre telik nekik. Ez is olyan, mint a Milka tehén, csak most szegény vidéki gyerek hiszi azt, hogy Budapesten luxusélet van.

2013. máj. 31. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!