Ez az Éjjel-nappal Budapest most komoly?
9 12 örülök, hogy ilyen jól ismertek:D
Szerintem nagyon bénán van összerakva ez a műsor. De semmi problémám nem lenne vele, ha a média nem riba.c és csöves és maffiózó képzőnek használná szinte főműsoridőben. Ezen nőnek fel a fiatalok és olyanok is lesznek. Amúgy végignéztem, de egyszerűen annyira mű...a történet az egyetlen jó pont, mert legalább izgalmas(legalábbis amennyit láttam), de a színészek nem jók, erőltetett az egész.
ez a sorozat egyszerűen még a magyar média szinvonal legalját sem éri el. a történetek átláthatóak idétlenek és semmilyen valós szituációt nem tükröznek,ha megpróbálkoznának ezzel és jó úton, az a szinészi munkával tuti tacsra van vágva.
a karakterek jelentéktelenek,semmi szinpadi ábrázolás a szarástól a pofonokig minden idétlen és rosszul összerakott.
a történet még szóban sem került, ez esetben szerintem beszélni sem érdemes erröl.
(a barátok köztben, nem tudom kiirta ott visszább, 5 évvel ezelött már röhögve embereket dobáltak házak tetejéröl minimum,meg ezt a moslékot ne hasonlitsuk már a leghiresebb magyar sorozathoz azért..)
nem tudom mi ennek a müsornak a célja vagy az értelme,vagy mit akar bemutatni, de ha ez a tizen és huszonévesek életetét ilyen formában próbálja,akkor lényegében minden szempontból rossz úton jár(ha nem, akkor a szinészi játék [vagy mi] tönkre is vágja azonnal)
érdekes amugy hogy főmüsoridöben drogos leszbikus iszákos verekedős huszonéveseket mutatnak be, teljesen korrekt", legjobb az volt mikor a főszerkesztö azt nyilatkozta, hogy ezzel akarnak PÉLDÁT mutatni a fiataloknak.. ezzel.
a másik meg hogy az egész egy büdös nagy Skins koppincs.. melegek, fiatalok ,drogok, fudenagy lelki problémák meg szerelmi ügyek. (ez amúgy még a +rém rendes család Magyarországon"-nál is rosszabb) különbség hogy a skins és etipusú külföldi sorozatok zsákszámra nyerik a díjat a történet a szinészet és az irás miatt, egy ilyen'" valami pedig eddig jut. a gyakorikérdésekig ahol meg KELL kérdezni hogy ezt ki gondolta komolyan...
16 Ez a műsor a Skinsnek a nyomába sem ér. A Skins legalább mondott valamit, nemcsak a züllésről és a piálásról szól.
18 Nekem is furcsa volt, hogy olyan hatalmas luxuslakásban laknak és mindenre telik nekik. Ez is olyan, mint a Milka tehén, csak most szegény vidéki gyerek hiszi azt, hogy Budapesten luxusélet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!