Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én rühellem a pávákat, a...

Csak én rühellem a pávákat, a swageket, és az összes ilyen olyan bu*zi stílust képviselő "fiúkat"?

Figyelt kérdés

2013. máj. 30. 15:43
1 2
 11/19 _Jessy_ ***** válasza:
100%
Rákerestem Google-al... Nem kellett volna... Most már én is rühellem(?) vagy inkább szánom őket.
2013. máj. 30. 19:38
 12/19 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem is akármennyire utáljátok (utáljuk) őket, ilyennel nem szabad viccelődni.

Undorítóak mind, egytől egyig. És a legrosszabb, hogy az ember képébe tolják, hogy mennyire 'menők', meg minden.

2013. máj. 30. 22:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát nézd... nem rühellem őket, de vagy legyen férfi a férfi, vagy akkor inkább a nők, mintsem ilyen feminim sehováse tartozók.
2013. máj. 31. 05:24
 14/19 anonim ***** válasza:
A páva és a swag stílus között hatalmas különbség van! A pávák öltözködésben és zenében és viselkedésben különböznek a swagoktól! A pávák rohadt bunkók és rohadt bunkón öltöznek ami azt jelenti hogy "unikornis" haj fiúknál és menőnek hitt gangsta póló és tornacipő. Én utálom a pávákat de a swagokat nem! A swagok nem bunkók és nem érzik magukat menőnek. Ez a stílus rapper-hipster, tehát zenében kedvelik a hip-hopot és a rappet. A viselkedésük változó, nagy részük viszont normális. Ideológia szerint lazán vesznek mindent. Ha beszól nekik vki akkor azt nagy ívben leszarják és nem foglalkoznak vele... Ez a 21.század..... És nem szenny stílus egyik sem mert vkinek ez tetszik másnak az. Azért mert a swag vagy páva fiúk jobban bejönnek a lányoknak, azért nem ők a hibásak. És attól h szeretik őket a lányok még nem melegek.
2013. jún. 25. 18:57
 15/19 anonim válasza:
nem, én is utálom őket
2013. jún. 26. 23:59
 16/19 anonim válasza:
nem csak te rühelled őket, de nagyon sokan szeretik is :$
2013. jún. 28. 21:16
 17/19 anonim válasza:
Amúgy előző vagyok a swag-et ne is keverjük már a páwa stílussal, mert a páwák egy része swagnek mondja magát ezt meg elhiszitek, de nekik közük nincs a swaghez ők szintén páwák csak próbálnak swagnek öltözni, és ezt el is hiszik nekik. Huh remélem érthetően fogalmaztam.xd
2013. jún. 28. 21:19
 18/19 Horváth Enikő2003 válasza:
én is rühellem -.-
2016. szept. 3. 21:54
 19/19 anonim válasza:
Gyűlölöm mindet. 15/F/punk
2016. dec. 24. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!