Csak én rühellem a pávákat, a swageket, és az összes ilyen olyan bu*zi stílust képviselő "fiúkat"?
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 15:43
1/19 anonim válasza:
Hát a páwa meg a swag nagyon nem ugyan az. a swag nem buz*s, a páwa már egy kicsit. De amugy nekem bejönnek a swag srácok.:)
2/19 A kérdező kommentje:
SWAG = Secretly we are gay
Nekem egytől egyik búza az összes :D
2013. máj. 30. 15:50
3/19 anonim válasza:
Eléggé langyi mindkét stílus. :D
4/19 anonim válasza:
azt se tudom kik azok a swagek. mindig mondják de nem tudom hogy néznek ki. elég buz@s és most ne sértődjenek be a pávák akik itt vannak de hasonlítanak justin bieberre. és az baj hogy a lányok 70% szereti a pávákat. -.-" női felsőt hordanak a v kivágású felső a nőknek van kitalálva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5/19 anonim válasza:
Egytől egyig az emberiség szégyenei. 17/L
6/19 anonim válasza:
Egyetértek, mind nagyképű majom.
7/19 anonim válasza:
Kamrába velük, azt rájuk nyitni a jólevegőt! Már ha értitek?:)
8/19 anonim válasza:
Nekem 12-13 éves koromban sem az ilyen piperkőc divatmajom emberkék jöttek be - olyan femininek és taszítóak... a férfi legyen férfi.
9/19 A kérdező kommentje:
ma 17:39 Egyetértek!!! :D
2013. máj. 30. 18:31
10/19 anonim válasza:
7-es és 9-es,azért ez még viccnek is rossz. Hiába nem jó a stílusuk,de ilyenekkel ne poénkodjunk szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!