Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Okozhat komoly hátrányt, ha...

Okozhat komoly hátrányt, ha valaki nem éli át a szokásos tini dolgokat?

Figyelt kérdés
Például, ha valakit kiközösítenek és ő maga is bezárkózik, ezáltal nem vesz részt barátokkal töltött programokban, nem éli meg a tini szerelmet, az érvényesülési harcokat és még sok dolgot lehetne itt említeni. Ha valakinek mind ez kimarad, milyen hátránya származhat belőle? Hogyan lehet esetleg ezt kezelni, ha az ember már túl van a tini koron?
2013. máj. 23. 00:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem származik belőle hiány, bár 17 éves vagyok, de érzem ennek a hiányát. Általános suliba kiközösítettek, szekáltak, ez folytatódik a közép suliba. Barátaim nincsenek, max álbarátok, akiknek csak lelki szemetesnek vagyok jó, sosem voltam szerelmes, nem tudom milyen egy kapcsolat, sosem szórakoztam, nem buliztam... Persze, én se azt preferálom, hogy holt részegre igyam magam, vagy valami, csak hogy jól érezzem magam valakivel, valakikkel. De ezt nem tapasztaltam meg, mikor megkellet volna (önmagad felfedezése meg minden - tinikor), és egyre inkább kifogyok az időből.
2013. máj. 23. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!