Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van nagyon emlékezetes interne...

Van nagyon emlékezetes internetes ismerkedésed? Főként jó értelemben.

Figyelt kérdés
Jöhet olyan is amiből kapcsolat lett, de inkább olyan ami megmaradt az online térben. Mi miatt hagyott benned nyomot?

ápr. 12. 22:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Elég sok
ápr. 12. 22:42
 2/13 anonim ***** válasza:
Van. Képen nem láttuk egymást az első találkozásig, azóta a feleségem.
ápr. 12. 23:01
 3/13 anonim ***** válasza:
Egy van, ott bizonyos okok miatt csak hosszabb netes beszélgetés után lett személyes találkozás, és fülig szerelmes lettem a lányba, csak ezt sosem mondtam el neki, aztán meg is szakadt a kapcsolat. A netes ismerkedéseim 99%-a viszont katasztrofálisra sikeredett, rengeteg hazugsággal, hülyítéssel, eltűnéssel, beszólogatással kellett szembenéznem.
ápr. 12. 23:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Házasság és gyerek lett belőle.
ápr. 12. 23:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Gimis koromban nyomtam a netes ismerkedést de akkor gyerekek voltunk. Felnőttként meg 1% aki komolyan veszi.
ápr. 13. 00:07
 6/13 anonim válasza:

Szomorúsàg és zàrkozottság lett belőle.

Egy fogyi, aki nem találkozott velem, kihasznàlt, paranoid volt, érzelmileg zsarolt. Többet nem ismerkedem

20f

ápr. 13. 00:31
 7/13 anonim ***** válasza:
jó értelemben egyet se tudnék mondani de rossz értelemben reggelig sorolhatnám
ápr. 13. 00:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen, még 2020 nyarán, kora őszén egy nagyon kulturált,szimpatikus sráccal. Ezen az oldalon ismertük meg egymást, öt csodaszép, hosszú találkozás / nem szex ! /, sajnos nem lett folytatás.

Azóta senki, de nem is baj. A szép emlék örökre megmarad !

ápr. 13. 04:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Voltak. Egy nagyon élvezetes flört, amelynek nem lett folytatása végül. (2021. július 19.) Ételfutár cégnél dolgozott.

A következő abban az évben szeptember 17.-én volt. (Kamionos fuvarozóval, aki járja az országot és külföldet, mit kezdjek?)

Szintén 2021. Október 3. - nem egyezett az értékrendünk egy cseppet sem. Valami vállalkozó, aki állítása szerint tele volt pénzzel, meg elektromos autóval dicsekedett, de ijesztően csúnya arca volt és számomra igencsak zűrzavaros és elfogadhatatlan életvitele.

2022. üresjáratnak számított online szempontból, mert személyesen VÉGRE-VALAHÁRA(!) én szólítottam le a jelenlegi páromat. (Május 9.-i történet.) Nem túl fenékig tejfel már azóta a kapcsolat, pedig az eleje "nagy-nagy" szerelemnek indult.

2023. február 27. online ismerkedés - de már nem társkeresési céllal találkoztam Valakivel aznap. Vegyes arckifejezése volt az Úriembernek és igencsak feszengtünk egymás társaságában, mert valami más fontosabb dolgom is lehetett, és a késés mértékén aggódtam. Végül túl gyorsan elsietett, mert zokon vette, hogy megsajnáltam a mozgássérült állapotát (húzta a lábát, alig tudott járni.)

ápr. 13. 06:36
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

9-es válaszoló vagyok.

Számomra az a legtaszítóbb az online ismerkedésben, hogy "túl kiárusíttatják a nőket". (Férfiak is értelmetlenül "kelletik" önmagukat.)

Ha nem személyes ismerkedés történik, szerintem nem is lesz hosszútávú. Az pedig egy hatalmas nagy káoszt eredményez, hogy sokkal fiatalabb férfiak keresnek idősebb nőket. Kegyetlen! (15 vagy 20 év korkülönbség.)

ápr. 13. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!