Téli vagy nyári időszámítás? Neked melyik a jobb, és miért?
Figyelt kérdés
ápr. 12. 00:30
A kérdező szavazást indított:
Téli
Nyári
(köztes vagy radikálisabb)
22 szavazat
1/7 anonim 

válasza:

Részemről mindegy, csak szűnjön meg ez az állítgatás. A tényleges időnk ugyanúgy megy az életünkből. Ez a felburitgatás pedig senki testének nem előnyös.
2/7 Sanyi2025 

válasza:

A téli az "igazi"
Az okosak azt mondják, hogy időzónát is kellene váltani.
Részemről mindegy, én így is, úgy is a naphoz igazodom.
3/7 anonim 

válasza:

Nyári,de engem nem zavar az állítgatás.
4/7 anonim 

válasza:

A kettő közül még mindig a nyári jobb. Valójában kettő közötti fél órás átállítás lenne megfelelő egész évre, de időzóna miatt képtelenségnek tartják megoldani. Illetve az egész Unióval azt kéne egyeztetni.
5/7 anonim 

válasza:

Nem szeretem, hogy nyáron sokáig van világos. A téli korai sötétedést is szeretem, illetve utálok korábban felkelni. Nyilván a télit preferálom, de az az egészségesebb is.
6/7 anonim 

válasza:

A telit szeretem. Az allitgatast utalom. Nekem senki nem tudja bebizonyitani, hogy valoban van ertelme.
7/7 anonim 

válasza:

En azt se tudom mikor szoktak allitani, mikor nem.. a telom at all magatol es a gepem is fali oram meg nincs hisz minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!