Óra átállítás előbb?
Figyelt kérdés
Vasárnap hajnalban kell előre állítani az órát 2-ről 3-ra. Ha én ezt ma megteszem akkor az is jó nem? Ma bukok egy órát.
Tehát most van 11:27 12:27-re állítom.
Ti is így csináljátok? Azért az annyira nem jó, hogy hajnalban alszunk kevesebbet szerintem. Mit gondoltok?
márc. 30. 11:27
1/8 A kérdező kommentje:
Most nézem a neten, hogy ez már megtörtént vagy vasárnap hétfőre virradóra kell állítani? :D
márc. 30. 11:33
2/8 anonim 

válasza:

Ne állítsd sehova, mert 11:27 volt a már átállított idő, minden eszköz automatikusan átállítja magát ami netről szinkronizál.
Teljesen mindegy hogy hajnalban vagy reggel állítod (senki nem kel fel hajnal 2-kor, hogy áttekerje az órát 3-ra), mert nem az időszámítástól függ hogy hány órát alszol. Akkor veszítettél volna egy órát, ha időzítésre ébredtél volna fel. Ha te úgy döntesz hogy 1 órával többet alszol, akkor nem az éjszakád lett rövidebb, hanem a nappal.
3/8 anonim 

válasza:

Már megtörtént, ma hajnalban. Az hogy te mikor állítod át a fali órádat nem számít, addig egy órát késik. Ha még tegnap átállítottad, mint én, akkor meg az ugrásig egy órát sietett, de ez kevésbé zavaró szerintem, mint reggel felkelni és a rossz időt látni.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem akkor ezt benéztem. Csak azért akartam így megoldani mert már annyi cikket olvasok erről az időátállításról, hogy milyen negatív hatásai vannak a szervezetre. Azt gondoltam, hogy könnyítek magamon egy kicsit mert így sem vagyok toppon. Köszi a gyors válaszokat :)
márc. 30. 12:08
6/8 A kérdező kommentje:
Bár most nem rutinszerű az életem mert itthon vagyok 2 hete beteg állományba szóval lehet így könnyebb lesz az átállás. Azt olvastam, hogy annak a rosszabb akinek megvan a rutinja minden nap.
márc. 30. 12:10
7/8 anonim 

válasza:

Most éjjel kellett átálítani. Én nem bírtam fent lenni 2-ig, ezért a faliórát 01:07-ről 02:07-re állítottam, így reggel tudtam, hogy mennyi az idő.
8/8 anonim 

válasza:

Mindegy, hogy vasárnap hajnalban állítod 2-ről 3-ra, esetleg előtte vagy utána. Engem nem visel meg az óraátállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!