Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miről tudnak az emberek órák...

Miről tudnak az emberek órák hosszát beszélni?

Figyelt kérdés
márc. 27. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Olyan témákról amik érdekesek/fontosak számukra
márc. 27. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Vannak ismerősem, akik totál nem figyelik/nem érzékelik, hogy a másikat nem érdekli a téma, de azért mondják.

Általában a családjukról, másokról, abból is a negatívumokat emelik ki, a jó dolgokat nem.

márc. 27. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Bármiről, hobbik, ismerősök, közélet, napjaink, vélemények random témákról, stb.
márc. 27. 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:
86%

Pl fogászat.

Meg akármilyen nyavaják, ha 2 évesen műtötték, es azota hogy telt a sok minden ezzel összefuggésben.

Hol van leárazva a paradicsom ki hogy főz ezt azt. Mi lesz otthon a vacsora.

A bejárósok a pályaudvari, bkk meg bkv meg akármilyen élményeiket fújják mindig es soha nincs vége.

Vagy milyen papucs lenne jó bentre. Mit rendeljenek a temuról. Kézműveskedős gyöngyfűzéses témák.

És ilyen témák végkimerülésekig.

Komolyan szünetekben mindig mindenkit én hagyok ott, én párolgok el, én zárom a témát és húzok, egymással meg jól elvannak végtelenségig is mennek ezek.

Én meg képtelen vagyok velük mégcsak ebédelni is.

Mintha életük se lenne komolyan.

Mindez állami szférában diplomás intelligens emberektől, hát vmi magasabb röptű dolgok soha nincsenek. Még egy drogossal is érdekesebb dolgokat osztunk meg.

márc. 27. 18:15
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Mindenről és semmiről. Én pl a permakultúrákról, természetvédelemről, pszichológiáról, politikáról, értékrendekről de mindenki másról, ami őket érdekli.
márc. 27. 18:17
 6/10 kedvespatrik ***** válasza:
50%

Fuu én bármiről. Meg azt is imádom ha mással még a semmiről is lehet beszélni órákig. 😄

Meg minden ami erotikus, imádom a szexuális témákat is, gondolom a kib@szott magas libidóm miatt is.

Ami sajnos inkább átok, mint áldás.

márc. 27. 19:36
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Magukról, az életükről...
márc. 27. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Körmös vagyok, alap, hogy mindenkivel beszélgetek 1-1.5-2 órát, és az a legjobb, hogy mindenkivel van közös témám, az 50 éves takarítónénivel is, a gimnáziumi tanárral is, a gyógytornásszal is, a 15 éves gimnazistával is, bárkivel. Ma az egyik vendegemmel végig könyvekről beszélgettünk, ki mit olvasott, mit fog ezután, mi az, amit még sose, pedig jó lenne. Imádok olvasni és mindig örülök, ha olyan jön, aki szintén. De olyan vendégem is van, akivel nagyon jókat szoktunk politizálni, mással meg a gyerek témákat lehet jól megbeszélni, megint mással utazásról lehet jókat dumálni. De általában csak úgy jön valami téma és beszélgetünk. Mondjuk a férjem szerint én szerelmes vagyok a saját hangomba, és nem hiszi el, hogy mellettem bárki szóhoz jut. Volt mondjuk, hogy nekem is feltűnt, hogy basszus fél órája beszélek úgy, hogy szinte levegőt sem vettem 😅 Ez van, szeretek beszélni, ha egyedül vagyok itthon, akkor néha csak úgy narrálom magamnak, amit éppen csinálok.
márc. 28. 00:10
 9/10 Kései Sirató ***** válasza:
66%

Az élményeikről.

AZ általuk érdekesnek, vagy éppen borzasztónak tartott hírekről.

Könyvekről, amiket olvasnak, vagy olvastak.

És rengeteg másról.

márc. 28. 09:07
 10/10 anonim ***** válasza:
65%

Bármiről - ezzel semmi baj nem lenne, csak nem fogja fel, hogy senkit sem érdekel a mondanivalója.

Az ilyen emberek ugyanis nem értelmes témákról beszélnek, vagy társalognak, hanem Ő beszél, letol félórás monológot, és ennyi, fontoskodik, stb.

Kerülöm az ilyen embert, mert rettentően leszív mentálisan a szófosása, meg hogy mindent a világ keletkezésétől kezd.

márc. 28. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!