Miért van ez így nálam?
Ez ma történt.
Szóval van egy nagyon jó barátom akivel mindig chatelünk írásban suli után.
De tényleg, hazaérünk és órákat. És én egy introvertált ember vagyok, nincs sok barátom.
Neki azért több van mint nekem és ma velük volt szinte egész nap ezért nem válaszolt. De este rám írt hogy bocsi itt vagyok csak xy-al voltam meg hasonlók.
De nekem ez teljesen úgy jött le hogy nem akar beszélgetni, mert nem szólt előre meg nem is válaszolt.
Aztán este elkezdett mesélni meg szeretett volna beszélgetni de nekem meg nem volt kedvem ezek után és csak válaszolgattam. Aztán nyilván tök hamar megunta és inkább azt mondta jóéjt.
És így most visszagondolva sokszor van nálam ilyen hogyha nem velem foglalkoznak akkor ilyen érzések vannak bennem.

Nyilván, ha nem beszélsz túl sok emberrel és elkezdesz valakivel, vágysz a folyamatos figyelmére. Az embernek van magánélete, van más dolga.
Én is utáltam, ha a párom nem válaszol vagy csak tőmondatokban. Aztán rájöttem, hogy csak baromira unatkoztam. Mióta lefoglalom magam van, hogy én írok csak rövidebben és ritkábban.
Igen, de így meg a másik azt gondolja hogy nincs kedvem hozzá vagy nem bírom.
De közben csak szarul éreztem magam mert nem velem foglalkozott.

Túlgondoló vagy.
Foglald el magad valamivel, ne a telefont bújd mikor ír neked.
Leírtad hogy bocsánatot kért, mesélni akart neked a napjáról.
Szerintem ez rendben lenne, csak te megsértődtél és gondolom tetted a flegmát, amihez neki nem volt kedve(meg is értem). Ne várd el tőle hogy az egész napja körülötted forogjon.
Eltudsz marni magadtól embereket ha folytatod ezt a magatartást.

Pszichológust keress. Így nem lehet élni. A szeretet és figyelemhiány miatti traumáidat el kell gyászolni. Nem szabad matricaként ragadni másra, megsértődni azon, hogy neki van élete, ahhoz pláne nincs jogod. Azon dolgozz, neked miért nincs.
Kognitív viselkedésterápiát ajánlok első körben. Az a gondolati torzításokra megy rá elsőként. Túlgondolás, kombinálás, fantáziálás, a dolgok rossz kimeneteléről való agyalás, olyan rossz dolgok előrevetítése, amik meg sem történtek, csak a fejedben vannak. Keress sürgősen, ha normális életet akarsz.

Figyelemhiányos vagy. A barátod tök normálisan kezelte a helyzetet, teljes mértékben neki van igaza. Szóval ha nem akarod elveszteni akkor holnap szépen bocsánatot kérsz hogy flegmáztál, és minden mehet tovább.
Legközelebb meg ne sértődj be ilyen hülyeségen, akinek van élete annak az ilyen random délutáni kiruccanások sokszor nem betervezetten jönnek, csak alakulnak, nem fog tudni előre szólni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!