Rosszat kívánni a masiknak? Reggelre vakuljon meg az aki hazudik.. Miért kell ilyet mondania valakinek?
Mostoham néha elég problémás tud lenni es egy sima mekis dolgon vesztünk össze.( 99% o értett félre engem de o holtig állítja hogy én hazudok… mindegy is a sztori)
A lényeg az hogy tudja jol hogy a legnagyobb félelmem a vakulás es szoval direkt ezzel jön hogy akkor aki hazudik reggelre vakuljon meg. Nos normálesetben az ilyen nem szokott engem zavarni de hogy ezzel a vakulassal jött direkt igy nem megy ki a fejebol. Es pedig tudom hogy nem hazudok. Miért is kell valakinek ilyet mondania
#2 20 vagyok szerencsere nem sokára végzek es utana hogy tudok amugy megyek.
Nem mindig van vele baj de ilyennek sem kene lennie soha.
#3 nem nem az de az ember ilyen után képzelhetne sajna…
Csak az a baj hogy direkt ilyet mond én meg felek hogy meg is történik( tudom ez nagyrészt a saját butasagom)
És te mit mondtál, netán hazudtál, amivel ezt kiváltottad?
Erről hallgatsz meg bagatellizálsz, pedig ha már elvárod, hogy ítélkezzünk a mostohád felett, akkor leírhatnád a teljes sztorit.
Egy rakat ember olyan, hogyha felhúzzák, vagy ő, saját magát, akkor olyan dolgokat képes mondani, amit vagy csak kicsit gondol is úgy, vagy szinte semennyire sem.
Borzasztóan kártékony dolog, hatalmas önfegyelem kell mellé, ami nincs meg sokaknak.
Ami pedig a vakulást illeti: nem fog megtörténni, ezen ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!