Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rosszat kívánni a masiknak?...

Rosszat kívánni a masiknak? Reggelre vakuljon meg az aki hazudik.. Miért kell ilyet mondania valakinek?

Figyelt kérdés

Mostoham néha elég problémás tud lenni es egy sima mekis dolgon vesztünk össze.( 99% o értett félre engem de o holtig állítja hogy én hazudok… mindegy is a sztori)

A lényeg az hogy tudja jol hogy a legnagyobb félelmem a vakulás es szoval direkt ezzel jön hogy akkor aki hazudik reggelre vakuljon meg. Nos normálesetben az ilyen nem szokott engem zavarni de hogy ezzel a vakulassal jött direkt igy nem megy ki a fejebol. Es pedig tudom hogy nem hazudok. Miért is kell valakinek ilyet mondania

2024. máj. 31. 22:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tehát rizsázol tovább, de még te kérsz számon. Vicces.

Esetleg leírhatnád normálisan, szó szerint, mi történt. Ha annyira igazad van, nincs okod titkolni. Ha már ugye továbbra is azt várod, hogy idegenek szidják a mostohaanyádat.

2024. jún. 1. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!